2777
2789

سلام خانما. من قصد دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری برم خارج. چون هر چی فکر می کنم توی ایران نه من نه شوهرم آینده شغلی نداریم . برای مسایل مالی شغلی و آینده بچمون تصمیم به مهارجت گرفتیم.من رزومم خوبه و شاید بتونم بورس بگیرم از طرفی تک دخترم و نگران پدر و مادر. از غربت و دوری هم میترسم. توی دوراهی قرار گرفتم اگه اینجا بمونم که اصلا معلوم نیست آینده چی میشه اگه بریم که بازم سختی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. کسی هست که خارجه و شرایطش مشابه ما بوده؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تکمیل تحصیلاتت برو خارج ولی بخاطر پدرومادرت و هموطنات برگرد همینجا خدمت کن به هموطنات که هیچ چیزی ارزش دوری از پدرمادر و هموطنامون نداره

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر... 

من شرایط شما رو داشتم و ماندم!   خواهرم هم همینطور ولی رفت! خارج از کشور خیلی خوبه مخصوصا برای ادم های کاری ولی دوری از خانواده غصه بزرگیه. من که خواهرم همش دلش میخواد برگرده ولی دیگه همه زندگیش اونجاست دکتراشرو گرفته مشغوله بجه داریا، شوهرش هم دوست نداره برگرده. با این غم بساز و برو

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بنظرتون چقدر خرج داره کلا؟

بستگی به دانشگاه و شهر و کشور و همراهات داره. به غیر از هزینه سفر و بلیط و بیمه و ترجمه و ..... اجاره یه واحد یا خوابگاه

اینجا همکارام که بچه اشون رو فرستادن . و یک نفر بوده . توی اروپای شرقی. البته تقریبا با دلار سیزده تومن گفتن 350 میلیون هزینه کردن تا رسیده و مشغول به تحصیل شده. 

کانادا که خیلی گرونتره. و انگلیس هم وحشتناک گرونه.