2777
2789
عنوان

وزن جنین در هفته 33

976 بازدید | 7 پست
دیروز سونو بودم وزن گل پسرمون ۲۱۴۰بود خوبه یا نه ؟؟خاله ها شما یادتونه توی هفته سی و سه وزن نی نی چقدر بود ؟؟؟توی این هفته های اخر چی بخورم نی نی وزن بگیره ولی خودم چاق نشم؟؟؟
مامان دو تا نی نی 
در این هفته وزن کودک شما کمی بیشتر از 1810 گرم و طول بدن او (از سر تا پاشنه پا) حدود 43.7 سانتی متر می شود. این رو تو بارداری هفته به هفته زده. با این حساب وزن نی نی شما خیلی هم خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم هفته 32 بود 2500 ولی خواهرم که تازه رفته توی هفته 31 رفته گفتن 1800
خدای خوبم یه پسره سالم و خوشگل دادی شکرت، یه دختره سالم و خوشگل هم ازت میخام، همه با هم با همسری با سلامت و طول عمر شاد زندگی کنیم، بگین امین دوستای خوبم، حاجت روا باشین
من پسرم هفته 32 بود 2500 ولی خواهرم که تازه رفته توی هفته 31 رفته گفتن 1800
خدای خوبم یه پسره سالم و خوشگل دادی شکرت، یه دختره سالم و خوشگل هم ازت میخام، همه با هم با همسری با سلامت و طول عمر شاد زندگی کنیم، بگین امین دوستای خوبم، حاجت روا باشین