2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

260 بازدید | 20 پست

سلام خانما.ضد آفتاب خوب که قیمت مناسب باشه و خودتون استفاده کرده باشید چی معرفی میکنین.فاقد چربی باشه.خودم ۲ساله دیترون استفاده میکنم راضیم ولی خواستم عوض کنم تنوع بدم.تعریف پریم و سیگل و سینره و درمالیفت رو شنیدم و پریم و درمالیفت قیمتاش بالاست

گفتم از تجربیات شما استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سانسیف فاقد چربی واسه من عالی بود پوستم چربه و خوب بود دو ساله استفاده میکنم راضی ام قبلا دکتر مورد استقاده میکردم الان خیلی گرونه از سانسیف استفاده میکنم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

منم صورتم مستعد جوشه.پس بدتر میشه با درمالیفت

دیترون رنگیش رو استفاده میکردی ؟ 

پوستت روشنه یا گندمی؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
منم صورتم مستعد جوشه.پس بدتر میشه با درمالیفت

منم صورتم جوش داره و درمالیفت استفاده میکنم اما باهاش جوش نمیزنم تازه من اشتباهی به جای مناسب پوست چرب ،مناسب برای پوست معمولی گرفتم 

و یه حالت کرم پودری داره که خیلی خوبه 

از نظر قیمت هم با صرفه س چون یه ذره ش برای کل صورت کافیه

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
ورمالفت ۶۵ تومنه من خیلی راضی ام سینره هم راضی ام ولی از سیگل راضی نبودم

درمالیفت چه شماره ای میزنی ؟ 

پوشتت چربه ؟ 

درمالیفت چه شماره ای میزنی ؟  پوشتت چربه ؟

اره خیلی چربه شماره ۲ میزنم ۱ خییییلی سفیده ۳ هم برنزه و تیره هس برام شماره ۲ خیلی عالیه وقتیم میزنم پوستمو خشک میکنه باهاشم جوش نزدم

[ 👫🏻🧿💍❤Married# شکرِ خدایی رو که تورو بهم داد...]
منم صورتم جوش داره و درمالیفت استفاده میکنم اما باهاش جوش نمیزنم تازه من اشتباهی به جای مناسب پوست چ ...

اره درسته من ۵ ماهیه ازش میزنم ولی اینجاشم بگم چون حالت کدم پودری داره مجبودی کم بزنی که اونم دربرابر افتاب محافظت نمیکنه مقدار ضدافتاب باید دوبندانگشت براکل صورت باشه 

[ 👫🏻🧿💍❤Married# شکرِ خدایی رو که تورو بهم داد...]
آره رنگی بود.تقریبا روشنه پوستم.پوششش خیلی خوبه

من بژ روشن میزنم میخوام این سری بژ طبعی بخرم 

به نظرت خیلی تیره تر میشه؟