2777
2789
عنوان

هر چی می پزم شوهرم ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 27 پست

ا بش بگو همینه ک هس

از این ب بعد ایراد بگیری همینم دیگه نیس والا

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
اَه اَه بدم میاد ازاینجورمردا مرد باید کوغتم گذاشتی جلوش با ولع بخوره تعریفم کنه چند وقت نپزبگو غذ ...

بهش گفتم من بهترین غذا رو هم جلوت بزارم باز ایراد میگیری خوشش میاد فقط ناراحتم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد عادتش نکن خواهر...شوهر من میاد میبینه غذا حاظر نیس.. یه نون ور میداره رب میماله میشینه یه گوشه می ...

برامن اگه غذانباشه میگه دوتا تخم مرغ بزن بخوریم😂

یه مدت میگفت تو همه غذاهات یک یکه تخم مرغات دو😅منم تا میگفت تخم مرغ بزن میگفتم من خو تخم مرغام دوئه درست نمیکنم دوست نداری

الان چنان به به میکنه واسشون😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
بهش گفتم من بهترین غذا رو هم جلوت بزارم باز ایراد میگیری خوشش میاد فقط ناراحتم کنه

همین که گفتموانجام بده ولش کن

خدایی شوهرمن انقد دوس داره غذاهاموو

خودمم همیشه باذوق براش میپزم چون ارزششوداره

خوش به حالت محاله یه روز ایراد نگیره 

ولش کن اهمیت نده بگو دوس ندتری نخور

خودتم بشین باذوق بخور

یه چیز بگم بهت مردااگه بفهمن زنشون ازیه چی حرصش میگیره مداااام میگن وذوق میکنن ازاین کار

اصلااهمیت نده انگار نه انگار