2777
2789
عنوان

چالش ٤٠ روز تغذيه پوست

825 بازدید | 46 پست

دوستان عزيز اين تاپيك جهت رسيدگى به پوسته و قراره طى ٤٩ روز با مواد اوليه خيلى ساده پوستمون رو تغذيه كنيم 

و البته از دل يه تاپيك ديگه بيرون اومده، به همين خاطر الآن حدود ١٠ روز جلو رفتيم ، ولى اگر دوست داشتيد ميتونيد از همين امروز و از اول شروع كنيد ، 

يه توضيح ديگه اينكه من اينارو خودم نمينويسم، از پيج خانوم نسترن باقرى كه تهران كلينيك زيبايى كار ميكنن برميدارم، و چون از طرف دوستان استقبال شد براش تاپيك جدا زدم 

آيدى اينستاى ايشونم ميذارم كه اگر دوست داشتيد مستقيما خودشونو فالو كنيد:      

Nastaranbagheriiii

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دو تای اول که فرستادین به صورت ماسک درست کنیم ؟ روزی چندبار باید بزنیم به پوست؟ لطفا" کامل تر توضیح بده راجبشون

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
دوستان هر كدوم از اسپرى هارو كه درست ميكنيد ، در طول روز حداقل ٧،٨ بار به پوستتون اسپرى كنيد

فرقی نداره چه وقت بزنیم؟ رو پوست تمیز دیگه درسته؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
اون دو تای اول که فرستادین به صورت ماسک درست کنیم ؟ روزی چندبار باید بزنیم به پوست؟ لطفا" کامل تر تو ...

نه به شكل مايع و اسپرى 

بريزيد تو ظرفى كه سرش اسپرى داره، و روزى ٧،٨ بار به صورتتون اسپرى كنيد

دوستان هر كدوم از اسپرى هارو كه درست ميكنيد ، در طول روز حداقل ٧،٨ بار به پوستتون اسپرى كنيد

اگه واسه سیاهی دور چشم هم ماسکی میشناسی بگو لطفا" ممنون

فرقی نداره چه وقت بزنیم؟ رو پوست تمیز دیگه درسته؟

در طول روز هر موقع كه يادتون افتاد بزنيد

صد درصد بهتره پوستتون تميز باشه 

البته من خودم 

تو خونه كه كرم آبرسان ميزنم ، ديگه بخوام از اين بزنم پاكت نميكنم

ولى كرم آرايشى داشته باشيد پاك كنيد

چشم    اگه چيزى ديدم همينجا براتون ميذارم

ممنون عزیزم🙏