2777
2789
عنوان

خانم های چادری که مانتویی شدن بیان

2070 بازدید | 29 پست

خانوما چطور اطرافیانتون رو راضی کردین ک مانتویی بشین

چادرمن ازبچگی برام زوری بوده با اشک و ناله و اعصاب خوردی میپوشیدمش 

ازچادر نه اینکه متنفر باشم ولی حس بدی نسبت بهش دارم 

خودم باحجابم یعنی اصلا حجاب رو دوشت دارم

دوست دارم مانتوبلند و روسری خوشگل و شیک و باحجاب

وقتی مانتو میپوشم ولی باحجابم پدرم با عصبانیت میگه چادرت کو

اگه نپوشم تاچندروز هم بامن قهرمیکنه هم با مادرم

چطوری راضیش کنم که حجاب فقط به چادر نیست

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

شوهر کن😑

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا مادرت پشتت نباشه نمیتونی کاری کنی 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

منم به اجبار چادریم دارم رو مخ شوهرم میرم که چادر نپوشم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
جوونی که سنی نداره قبول نمیکنه چه برسه به ادم مسن تنها راهش اینه که ازدواج کردی با کسی ازداج کنی که ...

همون دیگه کسی ک هم فکر من باشه نمیاد خواستگاریم

هرکی میاد فوق مذهبی

حتی میگن تو خونه پیش مهمونام لاید چادرسر کنی

چون بیرون میرم همش باچادرم هرکسی میاد خواستگاریم همه مذهبی و چادرپسندن

ای بابا .خب با حرف قانعشون کن و بکو حجابتو حفظ میکنی 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

منم کلاچادری بودم توخونه بابام .ازدواج ک کردم مانتویی شدم اما باحجاب.اصلا هم تیپ عجق وجق نمیزنم  مثل بقیه .بلوزشلوارو شلوارکوتاه و موبریزبیرونو اینا نیستم .

مانتویی باحجاب 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من چادری بودم بعد مانتویی شدم....ولی دوباره چادری شدم چون یه حس خوبی بهم دست میده چادر میپوشم

شما خودت چادر رو دوست داری فکرکنم انتخاب خودت بوده

ولی واسه من زوره

با خاستگاراد صحبت کن بگو من دوست ندارم با زور و اجبار چادر سر کنم از تحمیل بدم میاد 

منم چادری بودم ولی وقتی شوهرکردم ب همسرم گفتم این چادری ک سر منه از زور اجبار پدرمه ن ب دلخواه خودم همون موقه گفت بر دار از سرت دیگه هم سر نکن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
جوونی که سنی نداره قبول نمیکنه چه برسه به ادم مسن تنها راهش اینه که ازدواج کردی با کسی ازداج کنی که ...

شوهر منم خیلی مذهبی بود ولی الان بعد دوسال اجازه داده ، فقط حساسیت نشون نده تازه  میگه بچه اومد برای راحتیت کلن بزار کنار ولی خب من با چادر عادت کردم