2777
2789
عنوان

دعای سر عقد

259 بازدید | 22 پست

قبل از شروع مراسم عقد ، علی آقا نگاهی به من کرد و گفت :

شنیدم که عروس هرچه از خدا بخواهد ، اجابتش حتمی است .

گفتم ، چه آرزویی داری؟

درحالی ‌که چشمان مهربانش را به زمین دوخته بود ، گفت: اگرعلاقه‌ای به من دارید و به خوشبختی من می ‌اندیشید ، لطف کنید از خدا برایم  شهادت بخواهید .

از این جمله تنم لرزید.

چنین آرزویی برای یک عروس در استثنایی‌ ترین روز زندگی‌ اش بی نهایت سخت بود.

سعی کردم طفره بروم ؛ اما علی آقا قسم داد که در این روز این دعا را در حقش بکنم ، ناچار قبول کردم .

هنگام جاری شدن خطبه عقد هم برای خودم و هم برای علی طلب شهادت کردم و بلافاصله با چشمانی پر از اشک نگاهم را به علی دوختم ؛

آثار خوشحالی در چهره‌اش آشکار بود.

مراسم ازدواج ما در حضور شهید آیت ‌الله مدنی و تعدادی از برادران پاسدار برگزار شد.

نمی‌دانم این چه رازی است که همه پاسداران این مراسم و داماد و آیت ‌الله مدنی همه به فیض شهادت نائل شدند...

همسر فاتح سوسنگرد ، سردار

🕊🌷#شهید #علی_تجلایی  

🍃🌸🍃

🌺 ارواح طیبه شهدا صلوات

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی قراره شهید بشه‌چرا ازدواج؟

ازدواج سنت پیامبره

تازه مگه بده شفیع همسرش بشه تو قیامت

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....
ازدواج سنت پیامبره تازه مگه بده شفیع همسرش بشه تو قیامت

واقعا عجب دل و جرئتی داشتن😭

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

چه زیبا😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

تقدیم به روح شهید عزیز صد صلوات میفرستم 🙏🌿🌿🌿تشکر از متن زیباتون 🌹🌹🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
واقعا عجب دل و جرئتی داشتن😭

واقعا 

من یکی که نتونستم از شوهرم بگذرم بذارم بره سوریه

خدا منو ببخشه

آخی چ دعایی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وقتی هدفش زندگی نیست راهشو انتخاب کرده چرا ازدواج خوب درسته سنته اما تنها گذاشتن زن واسه هدف خودت... ...

هیچکس از زمان مرگش مطلع نیست این شهید هم طالب شهادت بوده اما مشخص نبوده کی شهید میشه

مثلا سردار سلیمانی یا سردار همدانی از همون دفاع مقدس دعای هر لحظه شون شهادت بوده اما قسمتشون شد شهید دفاع از حرم باشن نه دفاع از وطن

تقدیم به روح شهید عزیز صد  صلوات میفرستم 🙏🌿🌿🌿تشکر از متن زیباتون 🌹🌹🌹

لطف میکنی عزیزم

انشاءالله  شفیع هممون باشن 

من مدیونم به شهدا این کمترین کاریه که میتونم انجام بدم

لطف میکنی عزیزم انشاءالله  شفیع هممون باشن  من مدیونم به شهدا این کمترین کاریه که میتونم ...

بسیار هم عالی ..التماس دعا 🙏🌿🌿🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧