2777
2789
عنوان

ووااای تروخدا بیاین کمک... صورتم یهو پر جوش شده😢😱😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست
اره ولی خیییلی ریزن

عزیزم  پماد تتراسایکلین زیاد روی هر جوشت بزن بعد از ۵ تا ۶ ساعت پاک کن و بشو خیلی روند خوب شدن جوشا سریع تر می شه  و اینکه همیشه قبل از بند انداختن نخ و پوست صورت و دستات و با الکل ضدعفونی کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکنکت خواهرم🥴🤦🏻‍♀️

چشه☹😐🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
میره نگران نباش خیار بزن😞🎈

اره الان امتحان میکنم☹

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
عزیزم  پماد تتراسایکلین زیاد روی هر جوشت بزن بعد از ۵ تا ۶ ساعت پاک کن و بشو خیلی روند خوب شدن ...

امروز میرم میخرم حتما

دستت درد نکنه💜

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
جدی؟

بخدا قیافمو ببینی فک میکنی دخترم، شوهرم سوپرمارکت داره ی وقت میرم اونجا ازم خاستگاری میکنن😂😂😂

حتی ی سری با برادرشوهر و مادرشوهرم رفته بودم سرخاک 

ی پسره عینک دودی زده بود با کت و شلوار مشکی انقددد لاااااااکچری بود ک نگو😎🤤 ، خواهرشو فرستاد منو خواستگاری کنه از مادرشوهرم(فک کرده بود مادرمه)

مادرشوهرمم گفت عروسمه ، دختره و پسره نگام کردن گفتن پس چرا ابروهاش پره😕😐😐

برادرشوهرمم داشت ریسه میرفت از خنده😂😂😂(برادرشوهرم۳۴ سالشه ولی پایست)😅😅

همینجوورم خوشگلی حتمااا😘 از این ملسک طبیعی بزن فداات یه سرچ بزن با سیب زمینی و هویج و خیار

فداتم عزیزم

چشم حتما سرچ میکنم دستت درد نکنه😘😘