2777
2789
عنوان

لنز رنگی یکبار مصرف

929 بازدید | 7 پست

بچه ها کیااز لنز رنگی یکبار مصرف داشتن  ؟به نظرتون خوبه ؟قیمت و مارکش هم بگید ممنون

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 

چشم با چشم فرق میکنه ، یکی چشماش حساس نیست معمولی نرین و ارزونترین برندها هم براش مشکل ایجاد نمیکنه. یکی انقدر چشماش حساسه که لنز ششصد هزار تومنی هم چشماشو قرمز میکنه.

اگه تاحالا هیچ لنزی استفاده نکردی برو یه دونه ازین داروخونه ای ها بگیر گرون هم نمیدن نهایت 80 تومن اینا. اگه دیدی چشمت حساس بود بعد برو هزینه های زیاد کن

چشم با چشم فرق میکنه ، یکی چشماش حساس نیست معمولی نرین و ارزونترین برندها هم براش مشکل ایجاد نمیکنه. ...

یکبار مصرفه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم با چشم فرق میکنه ، یکی چشماش حساس نیست معمولی نرین و ارزونترین برندها هم براش مشکل ایجاد نمیکنه. ...

توعروسیم گزاشتم یه بار اذیتم نکرد اما مارکشو یادم نیس

اگه سه ماهه هشتاد تومن باشه خیلی خوبه

اره هست. مارک های ایرانی هم هست.

یه سایت هست اسمش لنز ایرانه

یکی هم لوناتو

ازوناهم میتونی بگیری،برو قیمتاشو ببین ،ببین چیا داره الان

اره هست. مارک های ایرانی هم هست. یه سایت هست اسمش لنز ایرانه یکی هم لوناتو ازوناهم میتونی بگیری،ب ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت . شما خودتونم استفاده کردید؟