2777
2789
عنوان

بی اشتهایی بچه

67 بازدید | 11 پست

خانما چیکار کنم یه هفته س بچم هیچی نمیخوره اسکلتش مونده. دوسال و نیمشه. شربت اشتها آور باریج هم بهش میدم.خودمم بی اشتها شدم بزور چیزی میخورم. ولی بچه منو نمیشه بزور بهش غذا بدی بالا میاره

خوب  به زور نده

دکتر میگفت اصرار نکنید تا سه روزم هیچی نخورن هیچی نمیشه اصرار به غذاخوردن میکنی لج میکنن دختر من یه روز میبینی هیچی نمیخوره منم هیچی نمیگم 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین داروهایی ک گرفتی بهش بده خوب میشه...چیزای ک دوست داره بهش بده...شربت ویتاگلوبین هم خوبه بدیش

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

عزیزم الان که تاپیکتو دیدم یاد خودم افتادم

من از یک سالگی تا هشت نه سالگی به شدت بی اشتها بودم و اصلا وزن نمیگرفتم

خانوادم هر دکتر و آزمایشگاهی تو تهران بود منو بردن

اما یهو بعد بلوغ کاملا خوب شدم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
عصبی نکرد بچتو. اگ واقعا خوب بوده بگو تا براش بگیرم ازبس پول دادم خسته شدم

نه بابا چرا عصبی .اتفاقا ازبی اشتهایی رنگ و روش پریده بود شده بود گچ همش بی حال یه جا میوفتاد چون غذانمیخورد .بخدا خیلی خوب بود چند روز که گذشت غذاش خیلی عالی شد من همش حرص میخوردم همه بچه ها غذامیخوردن سر سفره این همش عوق میزد .هزارتا ازمایش و اینام ازش گرفتم سالم بود تا اینکه یه دکتر گفت فقط باید اشتهاش تحریک شه حتی گفتم که قبلا شربت اشتها دادم بهش گفت اونا به دردنمیخوره همینو بده واقعا خوبه خوب شد .

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
میترسم کاری بشه 12کیلو شده انقد جوش میزنم

حالا چند روز اصار نکن ببین چه جوریه

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!