2777
2789
عنوان

فوبیا ی لعنتی...

420 بازدید | 30 پست

سلام.یه سوال مهم دارم. من فوبیای شدید دارم نسبت ب گربه. دیروز  عصر خیلی حوصله م سر رفته بود رفتم یه سر خونه مامانم اینا ولی کسی خونه نبود.همینجوری که تو خونه شون منتظر بودم تا برگردن،صدای گربه شنیدم از حیاطشون رفتم که فراریش بدم که بره ولی وقتی دیدمش خودم از ترس حالم بد شد عرق سرد درد شدید حالا یکی نبود بهم بگه تو که خودت سکته میکنی بیخود میکنی میری واسه گربه شاخ بازی در میاری. هیچی دیگه با همون حال بد یه ماشین گرفتم و برگشتم خونه ولی به شوهرم هیچی نگفتم. چون نمیتونستم پیش بینی کنم واکنششو .تنها شانسی که اوردم این بود که چون دیروز از ماموریت برگشته بود،خواب بود. من هنوز درد دارم و تکون خوردن بچه ها رو حس نمیکنم. ممکنه براشون مشکلی پیش اومده باشه؟ ترس تاثیر داره روی سلامت بچه ها؟ البته وقتی که رسیدم خونه یه سری مواد قندی خوردم که بچه ها تکون بخورن، حرکتشونو حس کردم ولی مثل همیشه نبود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قلو ایشالا که خدا نسیب شما هم بکنه عزیزم.

وای خوش ب حالت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همیشه خداروشکر کن ی دوقلو داری بدون یکی هس اینجا ک حسرتشو داره ...ان شاءالله واسم دعا کن ممنون عزیزم

ان شاءالله ب سلامتی ب دنیا بیان گوگولیات😘😘

دو قلو ایشالا که خدا نسیب شما هم بکنه عزیزم.

انشالله که سلامت باشن...نگران نباش انشالله ک اتفاقی نیفتاده...ولی برای اطمینان برو بیمارستان.صدای قلبشونو گوش کن...ببخشید من همیشه کنجکاوم..اسم براشون انتخاب کردی؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

چند هفته ای؟ یه چیری بگم بعضی وقتا خودم امتحان میکردم ولی خب زیادانجام نده خطرناکه رو ب پست دراز بکش یک کوچولو شکمتو بده تو بعد ول کن جاشون تنگ میس سریع تکون میخورن ولی حواست باش زیاد سکمتو تو نده بیشتر از دو سه دیقه هم رو ب پشت دراز نکش

انشالله که سلامت باشن...نگران نباش انشالله ک اتفاقی نیفتاده...ولی برای اطمینان برو بیمارستان.صدای قل ...

نه هنوز فقط همراز و فراز ب ذهنم رسیده تا الان. راستش ما اصن بچه نمیخواستیم و تا چند ماه اول نمیدونستم که باردارم و خیلی راجع بش فکر نکردیم اگه شما پیشنهادی دارین ممنون میشم بگید یه تاپیکم زده بودم درمورد انتخاب اسم

نه هنوز فقط همراز و فراز ب ذهنم رسیده تا الان. راستش ما اصن بچه نمیخواستیم و تا چند ماه اول نمیدونست ...

قشنگه اتفاقا همراز و فراز...انشالله به سلامتی بیان بغلت

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤