2777
2789
عنوان

مرد اگه طلاق بخواد تمومه!

387 بازدید | 19 پست

خانما من دقت کردم وقتی مرد میگه طلاق زن وزندگیش از چشمش افتاده وطلاق میده وتموم میشه

کاملا برعکس ما که میگیم طلاق برای تنبیهه به نظرم

واینکه خیلی وقتا احساسی میگیم طلاق 

عقلی تصمیم نمگیریم

😪

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابم میادچی میگی این وقت صبح

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اری

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نه بابا... شوهر من تاحالا چن بار گفته طلاق بعدم گفته شکر خوردم ولی خب یک بار جفتمون طلاق می‌خواستیم یک ماه طول کشید با مشاوره رفتن برگشتیم سر زندگیمون 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

خب مردا منطقی ان خانما احساسی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

ببین کی این حرفو گفته عصبانی بوده یا عادی بوده بستگی ب شرایط داره

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

مرد وقتی میگه طلاق اصولا سرش ب جایی گرمه و بله زندگی تموم میشه..و خیلی زودم ب 💩💩خوردن میفته(ب چشم دیدیم هممون)

ولی بُرد واسه اون خانومه ک مهرشو بگیره وبره و ی زندگی خوب تشکیل بده

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
مرد وقتی میگه طلاق اصولا سرش ب جایی گرمه و بله زندگی تموم میشه..و خیلی زودم ب 💩💩خوردن میفته(ب چشم ...

نه بیچاره زنا همه که مهر نمیگیرن دوستای من ع ن هم نگرفتن چ برسه به مهر

برای اینکه طلاق واسه اونا عواقب طلاق واسه زنو نداره معلومه زن ده بار پشیمون میشه هی بازنگری میکنه ت ...

اره راست میگی

من یکی طلاق گرفتم عواقبش کمرمو خم کرد☹️ولی خب پیش اومد