2777
2789
عنوان

رفلاکس و مدفوع بلغمی نوزاد

10910 بازدید | 11 پست

سلام. پسرم دوماهشه. رفلاکس داره. دارو نکسیوم و باکلوفن مصرف میکنه . رنگ مدفوعش سبز و بلغمی هست زیاد. چه کار کنم؟؟ دلیلش چیه . ممنون میشم کمکم کنید خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست؟؟؟؟؟؟!

نگران نباش پسر منم تا ۶ ماهگی اینطور بود سبز لجنی و.‌نکسیوم خارجی تو آب حل میکردم میدادم واس ریفلاکس پنهانش.کم کم بهتر شد مخصوصا وقتی سوپ رقیق شده اولین بار بهش دادم کم کم به غذا افتاد خوب شد.معمولا قرصه هم در تغییر رنگ موثره 

یعنی دکتر نبرم . چون هیچ تجربه ای ندارم. شما رژیم غذایی هم داشتید؟؟اخه من هیچی نمیخورم. فقط برنج و م ...

اگه این قرص ها رو دکتر بهت داده نگران نباش تا موقعی که گفته مصرف کن .اگه خیلی نگرانی ببر پیش متخصص اطفال خیال خودت راحت شه.به غذا بیوفته درست میشه 

اخه میگن دفع بلغم خطرناکه . نشونه الرژی یا عفونته. هیچی هم نمیخورم موندم دیگه چه کنم

ممکنه خدایی نکرده نشونه حساسیت به پروتیین گاوی باشه و نیاز به رژیم غذایی شدیدتری داشته باشین. یه آزمایش مدفوع از نی نی میگیرن و به شما میگن که خدایی نکرده حساسیت به پروتیین گاوی هست یا نه؟

خدایا شکرت.
بله به محصولات گاوی حساسه و.من نمیخورم اصلا

لبنیات گاو گوسفند بز

گوشت گاو

روغن کنجد و آفتابگردان

ماهی میگو

مغزیجات

ماء الشعیر

بیسکویت کیک شکلات و هر چیز این شکلی

شیرینی و کیک آماده

رب آماده و هر چیز اسانس دار

حتی قطره آد و آهن بچه ام آدوکید و آیروکید هست.

من رژیمم اینا بود.

شیرخشک کمکی هم نئوکیت رژیمی میخوره.

خدایا شکرت.

سلام

پسر منم رفلاکس شدید داره

الان دو ماهشه و از اول مدفوعش سبز بود، دیشب که رفتم پیش فوق تخصص گوارش گفت مدفوع سبز نشانه آلرژیه. منم فقط برنج و مرغ میخورم و رژیم سختی دارم، نمیدونم حساسبت به چیه.

شما فهمیدید علت سبز بودن مدفوع نوزادتون چیه؟

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح