2777
2789

داداشم از دوستش گرفته بود دوهفته 

خیلی ناز بود و صحبت هم میکرد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی از حیوون ای خونگی بدم می‌یاد اصلا دلم میسوزه پرنده تو قفس نگه دارم

منم دلم میسوزه من الان یه جوجه عروس دارم باورتون میشه 5دقیقه تو قفس نیس کلا وله تو خونه منم دلم میسوزه 

خب سخت نیس نگهداریش غذا دادنش ؟؟؟

نه مشکلی نداره

تا خودش به دونه خوردن بیوفته خودتون باید با سرنگ بهش غذا بدین ولی بزرگ بشه خودش میخوره همچی مشکلی نداره

ولی جوجه مینا خیلی خطرناکه

تو دسته کلاغاس و عاشق چیزا براق

میاد رو شونه میشینه مراقب باشید نک نزنه تو چشمتون

نکشم تیزه امکان کور شدن هست

مراقب این باشید مشکل نداره

خدایا گاهی نگاهی😔😘
خب سخت نیس نگهداریش غذا دادنش ؟؟؟

یک ماهگی یا اگر بازم سخته برات 2 ماهگی بخر

چون جوجه ی گوشتی بزرگ کردنش کار هرکسی نیست

از سرلاک هم باید استفاده کنی

جز سرلاک چیزه دیگه ای نده تا بزرگ بشه چون معده اش چون بچه هستش ضعیفه

برای سرلاک دانه ی پادوان رو با آب مخلوط کن که خمیری بشه بعد بکش توی سرنگ بهش بده وقتی سیر بشه دیگه جیک جیک نمیکنه

برای آبش هم اگر سرلاکت خیلی شل و آبکیه نیازی به آب نیست ولی باید برای جوجه نه خیلی شل باشه که نتونه جذب کنه غذا رو نه خیلی سفت که اذیت بشه

من خودم مینا دارم این قدر شیرینه که نگو

ولی باید تجربه بزرگ کردن جوجه رو داشته باشید همین طور الکی الکی نیست

باید خوراکی هایی که بهش میخوایین بدین قبلش توی گوگل بزنید که آیا براش ضرر داره یا خیر!؟

خوراکی هایی که دارای ویتامین c ، آهن ، نمک ، شیرینی ، چربی می باشند برای مینا ممنوعه

برای دانه هم به هیچ عنوان از دانه ی پارس و سپهر داشته استفاده نکنید

از دانه ی پادوان استفاده کنید که میتونید از پیج دکتر فمیدی تهیه کنید

عزیزان سوالی درباره ی مینا دارید بپرسید پاسخگو تون هستم😊