2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون صدسال ديگه درخواست نميده چرا من درخواست ندم؟

دوندگی و دست اندازش برای درخواست خانم زیاده.

مگر اینکه ی دلیل محکمه پسند داشته باشی.

اعتیاد

مدرک خیانت.

مدرک کتک کاری اونم از,طرف پزشکی قانونی. 

دلیل شما چیع

ی همیشه تعلیق   
ترامادول نميدونم ، يه پرونده پيش دكتر روانپزشك داره شايد از طريق اون بشه

اون پرونده رو بگیر ،روانیه؟راحت طلاق میگیری

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دوندگی و دست اندازش برای درخواست خانم زیاده. مگر اینکه ی دلیل محکمه پسند داشته باشی. اعتیاد مدرک ...

چندسال پيش از پزشكي قانوني مدرك گرفتم واسه كتك هاش، الان ميشه همون رو ببرم؟

اعتياد هم داره

برو دادگاه 

خودش مشاوره داره 

اگه شوهدت راضی به طلاق تفاهمی هست 

که مدارک جفتتون رو ببر بگو تفاهمی میخام جداشم 

اگه نه باید دلیل محکمه پسند داشته باشی

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..