دخترم ده ماهشه دارو اصلا نمیخوره چون بلافاصله بالا میاره غذاهم فقط فقط میکس میخوره مثل سوپ و فرنی وزنشم ۸۲۰۰ هس به نظرتون چیکارکنم کمی وزن بگیره ممنون میشم کمکم کنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای بچه ها من سرخود رانیتیدن پسرمو قطع کردم، کار بدب کردم؟
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
من پسرم یکسالشه8300.وزنشه.نباید میکس میکردی غذاشو از اول اینجور بدعادت میشن.میتونی از موز سیب استفاده کنی.سوپ مااهیچه.قلمع گاو گوسفتد.و شربت اشتها مث زینک هم تقویتیه هم اشتها اوره.نگران نباش در کل.منم خیلی میگن لاغره.برام اهمیت نداره هرکسی بچش ی مدله
خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم