2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی کم وزن و رفلاکسی دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 78 پست
خواهش میکنم.داروی خوبیه و بهتر جواب میدع

البته الان پسرم بالا نمیاره ها، خیلی خوب شده، اگه ندم چی؟ باید حتما بخوره؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
آره برای رفلاکس دکتر گفته بود بعد از ۶ ماهگی باید سونو بده ببینیم رفلاکسش خوب سده یا نه، گفت اگه خو ...

اره حتما بره بپرسه ولی ی سونو بده جای مطمعن بنظر خودت اعلاعم رفلاکس نداره?بعترشده?

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا در مورد بلع درمانی توضیح بدید منم پسرم ریفلاکس شدید داشت تا یکسالگی الان ۲۳ ماهشه ولی اگه ...

من سال94به دستور پزشک ارجاح شدم بیمارستان امام خمینی تهران.ونوبت گرفتم قسمت گفتار درمانی وجلسه بلع درمانی رو انجام میداد برای پسرم تا خوب شد الحمد لله.الانم که 6سالشه

ولی خوب نخوردن غذا وکم اشتهایش هم رو قدش هم وزنش ضربه وارد کرد

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
والا یکم تواب یا ابمیوه میریزم دونه هاشو همشو از دهنش درماره عق میزنه اصلا اوضاعی دارم باهاش

اینجوری که بده به دکترش بگو تا شربتش بنویسه براش دختر منم اولاش شربت میدادم می‌ریخت بیرون ولی الان همرو میخوره البته من ی مدت ندادمش بعد که دادم می‌خورد همشو

یه خورده سیب زمینی که زیر برنج سرخ شده رو تو دسستم له میکنم هی باید پشتش اب بدم قورت بده یا ابگوشتی که تیلیت کردم بادست له میکنم خیلی کم گاهی میتونه بخوره بعضی اوقات م بالا میاره اینجوری

اره حتما بره بپرسه ولی ی سونو بده جای مطمعن بنظر خودت اعلاعم رفلاکس نداره?بعترشده?

آره خیلی بهتر شده، همیشه داروشو یکی دو روز قطع میکردم بالا میاورد الان چند روزه ندادم خداروشکر خوبه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

دوست عزیز من تا یک سالگی پسرم بیچاره شدم از شدت بالا آوردن یعنی وحشتناک بالا می آورد شاید روزی ۵ بار لباس عوض میکردم براش کلی بردم دکتر و داروهای مختلف دادم فایده نداشت هیچکدوم متاسفانه. الان بشدت ناراحتم که این همه رانیتیدین دادم بهش و الان هم میگن مضره و قدغن شده. 

یه تجربه هست اینی که میگم فقط سعی کن خیلی حساس نشی رو این موضوع. گاهی بهش آب قند یا آب نبات بده تو طول روز مثلا ۳۰ یا ۴۰ سی سی . که بی حال نشه. پسر من یک سالگی به بعد خوب شد ولی ممکنه تا یک ونیم حتی ۲ سالگی طول بکشه که انشااله برای بچه شما اینطور نمیشه وزود تموم میشه. تموم شدنش هم تقریبا یهویی بود.......

هرچند الان هم اگه یه ذره چیز درشت تو دهنش بره بالا میاره ولی خدا رو شکر خیلی خیلی بهتره.

در مورد داروی امپرازول هم حتما با دکتر صحبت کن 

آره خیلی بهتر شده، همیشه داروشو یکی دو روز قطع میکردم بالا میاورد الان چند روزه ندادم خداروشکر خوبه

انشالله ک خوب بشه عزیزم.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
به نظرم تا مطمئن نشدی دارو شو قطع نکن.چون ممکن رفلاکسش برگرده

چشم عزیزم فردا میگم شوهرم بره از دکترش بپرسه

عزیزم اونجا مثلا چی میگفتن یاچه کاری انجام میدادن 

خیلی کارها بود ماساژ 

با چوب بستنی داخل سقف وزبان وحلق

نمیدونم غذا بدم همونجا بالا میاورد میگفت اشکال نداره بزار عادت کنه

یه سری صداها بودن.وخیلی چیزهای دیگه که انجام میداد به خدا یادم رفته سال94بود

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞