2777
2789
واقعا نمیشه اعلم رو شناسایی کرد  به نظرتون چه کسی اعلم هستن؟

باید جستجو کنید از دو نفر عادل

هفت نفر رو جامعه مدرسین اعلام کرده.

از نظر من اول رهبر،و بعد آیت الله سیستانی،آیت الله مکارم و.

.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیت الله خامنه ای  به آسونی نیست خودت باید تحقیق کنی ببینی کی اعلم تره وگرنه تقلید درست نیست&n ...

من از آیت الله بهجت تقلید میکردم قبلا 

راستش بعد از ایشون  اعلم تر پیدا نکردم 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

نظرات آقای مکارم در کل راحتتره،به جز مسائل بانوان که سخته

آقای خامنه ای بیشتر به مکلف واگذار کردند تشخیص رو و این بهتره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نظرات آقای مکارم در کل راحتتره،به جز مسائل بانوان که سخته آقای خامنه ای بیشتر به مکلف واگذار کردند ...

مکلف چیه؟

مکلف چیه؟

به من و شما که تقلید میکنیم میگند مکلف...یعنی کسی که تکلیف به گردن داره

می گه چه کسی فتواهاش آسون تره.     بامزه بود. خدایا ببین چی آفریدی! تنبله! خودت رسیدگی کن ...

😑شوخی بود اون 

قطعا گلی از گلهای بهشتم 😏

من از آیت الله بهجت تقلید میکردم قبلا  راستش بعد از ایشون  اعلم تر پیدا نکردم

الان باید اگر به ایشون هم رجوع کردین باید یه مرجع زنده انتخاب کنین که تو مسائل جدید که ایشون فتوا ندادن تقلید کنی یه سری راه گذاشتن تو دین ما برای پیدا کردن یکیش پرسیدن از دو نفر آدم عادل عالمه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان باید اگر به ایشون هم رجوع کردین باید یه مرجع زنده انتخاب کنین که تو مسائل جدید که ایشون فتوا ند ...

بله به خاطر همینه میخوام بشناسمشون 

ولی آخه اعلم و عادل کجا بوده سوال کنم ازش