2777
2789
عنوان

وسواس فکری+کمک+مرگ

2864 بازدید | 46 پست

سلام

بچه ها من خیلی وسواس فکری دارم

ینی یجوریم ک وقتی نامزدم میره جایی همششششش نگران اینم ک توراه اتفاقی واسش بیوفته

یا مثلا یجور وسواس دیگمم اینه ک یکی داره پیشم غیبت میکنه یا یه شوخی میکنه راجب دیگرون تن و بدنم میلرزه ک این حرکت گناهه

یا ب گناهای گذشتم فک میکنم و حالم بد میشه همش

یا همش ب مامانم تذکرمیدم ک رعایت کنه حجابشو یا نمازشو درست ادا کنه🤦🏼‍♀️

یا خیلی از مرگ‌میترسم

همش حس میکنم اطرافیانم خواهرام مامانوبابام نامزدم اتفاقی واسشون میوفته واسه همین هرشبببب سوره واقعه میخونم 

داره این افکار داغونم میکنه

توروخدا راهکاری دارین بدین

♡ خدایا شکرت ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

احتمالا سودا دارید لینک زیر رو ببینید:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fa.parsiteb.com/%D8%AA%D8%B4%D8%AE%D9%8A%D8%B5-%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7-%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%AC%D9%8A/&ved=2ahUKEwiot-CUvJPpAhUTUBUIHXasDQEQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw1xm6xhNhkYZlUcKN0Kkopm

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

منم اینجوری بودم

روزای خیلی سختی بود اصلا ارامش نداشتم

ولی یه روز تصمیم گرفنم ک بهش فکر نکنم اولاش خیلی سخت بود چون مغزم فقط درگیرش بود ولی با خودم گفتم این فکرا داره خیلی چیزارو ازم میگیره و حتی ممکنه بعدا زده بشم 

ولی با همه سختیا انقد تلاش کردم ک اخرش شد و دیگ بهش فکر نکردم

دوسال پیش بود

هر چی اسکول تر دنیا قشنگ تر😁

عزیزم اینا وسواس فکری نیست. مشکلات اضطرابیه و اینجا کمکی بهت نمیشه، برو پیش روانشناس بالینی خوب 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

منم خیلی ترس از دست دادن عزیزانم رو دارم

دور از جون همشون هرشب خواب فوت یکیشون رو میبینم تا صبح گریه میکنم تو خابم

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔

چقدر زود گذشت

درضمن اینم بگم که بعد اینکه تونستم خودم خودمو کمکم کنم یذره اخلاقم عوض شد 

مثلا الان بیشتر همه چیزو تو خودم میریزم یا درونگرا شدم نسبت به گذشته

هر چی اسکول تر دنیا قشنگ تر😁

احساس گناه کردن از علایم افسردگیه هروقت وسواس اومد سراغت بهذخودت بگو الان وقتذفک کردن ندارم همه فکرا برسن به ساعت 3 اون موقع تا ساعت 5 من درخدمت الان فکرا برهرفکرا بره بلند بگو تمام بسته دیگه 

یا یه مشی چیزی وصل کن مچ دستت هی کش رو بکش

شمارش معکوس شروع کن از 100 تا 0 

ک کم از ذهنت می پره 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

منم همینجوریم اما خیلی کمتر  تو این جور چیزا فقط خوت باید به خودت کمک کنی

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
منم اینجوری بودم روزای خیلی سختی بود اصلا ارامش نداشتم ولی یه روز تصمیم گرفنم ک بهش فکر نکنم اولاش ...

اصن روانیم داره میکنه

خوب شدی الان؟

♡ خدایا شکرت ♡
منم همینجوریم اما خیلی کمتر  تو این جور چیزا فقط خوت باید به خودت کمک کنی

اره🤦🏼‍♀️

بیشتر شبا میاد سراغم🤦🏼‍♀️

قبلا خوب بودم جدیدا بدتر شدم🤦🏼‍♀️

♡ خدایا شکرت ♡