2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی به دنیا اوند تو بیمارستان حالت اوق زدن داشت که دکتر گفت ازنایع امینوتیک خورده ومعدش شستشو داد دیگه ندیدم حالش بد شه وخیلی خوب شیر میخورد ومیخوابید چندروزی دل درد داشت انگار به خودش میپیچید ویه حالت مثل ادامس جویدن تودهنش داشت تا امروز که توخواب استفراغ کرد به نظرتون رفلاکسه چه کارکنم 

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
چه مدلی استفراغ میکنه و چند بار؟بی قرارم هست؟

توخواب بود اول کمی گوشه ی لبش دیدم بعد یه بار دیگه به فاصله چند دقیقه شیر اورد بالا .بی قرار نه ولی نمیخوابه 

تجربه ای دارین میترسم باز توخواب خفه شه 

یه وری بزارش و آروغشو خوب بگیر.با یبار استفراغ نمیشه گفت رفلاکسه.پسر بزرگه من رفلاکسی بود روزی ده بار بالا میاورد و جهشی بود و از دهن و  دماغش بالا میاورد

یه وری بزارش و آروغشو خوب بگیر.با یبار استفراغ نمیشه گفت رفلاکسه.پسر بزرگه من رفلاکسی بود روزی ده با ...

میخواد بالا بیاره نمیشه 

تجربه ای دارین میترسم باز توخواب خفه شه 

بله عزیزم تجربه ک داریم

بچه خاهر من همین مدلی بود و تو خاب یهو نفس صدادار میکشید و سریع باید برش میگردوندی و ب پشتش میزدی.ابجیم رفت دکتر و خودش رژیم گرفت در حدی ک غذا فقط مرغ و برنج و سیب زمینی میخورد تا ۴۰ روز.بعد از ۴۰ روز حالت ریفلاکس بچه خوب شد و ابجیم از رژیم درومد

البته حال بچش خوب شده بود ینی هستن مادرایی ک تقریبا تا ۸ ماهگی رژیم دارن اما ن ب این سختی فقط رژیم لبنیات گاوی، گوشت گاو،کنجد و...

شما اول کاری ک میکنی اینه ک ی ۱۰ روزی لبنیات رو از رژیم غذاییت حذف کن

هرچیزیم ک توش لبنیات باشه مثه کلوچه،کیک و...

تخم مرغ، کنجد و مشتقاتش،بادام زمینی، گوشت گاو و روغن گاوی ایناهم حذف کن

وقتی شیر بهش میدی از یک سینه بده تا برسه ب قسمت چربی و پروتیینش

بعد از شیردهی وقتی اروغ گرفتی ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت نی نی رو عمودی رو شونت نگه دار تا شیرش هضم بشه و نیاره بالا

زیر سرش شیب دار باشه ب این صورت ک ی بالشت بذاری زیر تشکش ک ی کم بیاد بالا و تخت نخابه  ک شیرش برگرده

و پیشنهاد میدم تو تلگرام کانال drbehrozmeghdadi یا drbehnammeghdadi رو دنبال کنی و مطالبش رو بخونی