2777
2789
عنوان

برم خیریه یا نرم بنظرتون؟

162 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دانشجو رشته حسابداریم

یه کار پیدا کردم تو خیریه فعلا ک ماه رمضون ساعت 9 تا 2 بعدازظهره بعد از ماه رمضون 8تا 2.30 کارشم زنگ زدن به یسری شمارست محیط کارشم کاملا زنونه ست هرکی میزو تلفن داره بعد یه دختره ک اونجا بود معلوم بود تازه استخدام شده بود میگفت ک انگار به 200 جا باید زنگ بزنی (غیر از من اونجا 4 نفر دیگم کارشون همینه اخه مگه میشه هرکی بخواد به 200 نفر زنگ بزنه)بتونی با لحنت یجوری رفتار کنی ک بیانو کمک کنن چون پرونده اینجا زیاد هست و خیلیا به کمک نیاز دارند حقوق ثابتشم 500 ستادم انگاری 150 اضافه میکنه بعد هرکی ک ازطرف تو بیاد هر یه میلیون کمک 50 هزار تومانم پورسانت برای توئه مامانم ک میگه نمیخواد بری نموندی گشنه ک بخوای بخاطر 500 تومن بری سرکار😂 اما خودم از یه طرف دوست دارم مستقل بشم بعد بنظر خودم ساعت کاریش خوبه هم به تفریحم میرسم هم کاره دیگه از یه طرف سختمه صبح زود بلند بشم بعدم چادر و پوشش سرکار اجباره ولی من چادری نیستم کمی هم بی حجابم با اینم مشکل دارم خواهرم ک میگه برو برا خودت خوبه اما مامانم زیاد تمایل نداره بنظر شما چه کار کنم برم یان؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همینا که زنگ می زنن سریش میشن😂خیلی شغل نکبتیه😃ولی اگر حوصله داری برو

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
ی کار حسابداری پاره وقت برو 

پیدا نمیشه یه جا پیداکردم 8صبح تا 6 غروب پنجشنبه جمعه تعطیل با روزای دانشگامم مشکل نداشتن گفت حقوقش از 1200 اگه کارت خوب باشه به دوتومنم میرسه و بیمه و اینا ولی مامانم میگه هم ساعت کاریش زیاده همم من اونجا تنها دخترم بقیه مردن بهشون اعتماد نیس

رشته ات حسابداریه حیفه بازم بگرد کار حسابداری پیدا کن هم حقوقش بالاست هم اینده داری موندگار میشی بعد اتمام درست میری .الان که می تونی یک کم سختی بکش عوضس فردا ارامش داشته باشی.اینجور جاها خیریه و ...کار نیست که فقط یه مدت علاف میشی.شرکت حسابداری کار یاد میگیری سابقه میشه برات ایناش رو در نظر بگیر

رشته ات حسابداریه حیفه بازم بگرد کار حسابداری پیدا کن هم حقوقش بالاست هم اینده داری موندگار میشی بعد ...

منم دوست دارم ولی متاسفانه اکثرا کارخونستو بیشتریام مردن کم پیش میاد همکار خانومم داشته باشی الانم جامعه خرابه خانواده موافقت نمیکنند برم جایی ک همگار خدنوم نباشه