2777
2789
عنوان

آیاکنکور زبان انگلیسی آسونه؟

1650 بازدید | 13 پست

خواهرزادم خیلی به زبان علاقه داره طوری که رشته ی خودش که انسانی هست رو جدی نمیگیره و همه ی تمرکزش روی زبانه.میگه کنکور انسانی رو همینجوری میرم .خواستم ببینم کسی تجربه ی سال اول قبول شدن زبان رو داشته؟

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

من سال قبل تو کنکور زبان 1200 شدم البته 15 روز مونده ب کنکور خوندم🤦‍♀️

نه والا اسون هم نیست اسمش روشه دیگه: کنکور تخصصی! زبان

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون منبع مشخص نداره یکم سخته من کنکور زبان 8000 شدم ولی نرفتم منم انسانی بودم یه رشته دیگه رفتم

چرا نرفتین؟یعنی درصد قبولیش کمه؟چه رتبه ای خوبه به نظرتون؟

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

منم دخترم رشتش ریاضیه.همینطوری مجبوری رفت ریاضی ولی هدفش زبانه

اگه تقریبا تا سطح intermediate خونده باشه و تسلط کافی داشته باشه 50 درصد راهو رفته

پنجاه درصد دیگه هم باید فقط تستای اختصاصی رو بزنه چون سطح سوالات بالاست و روی عمومیاش خیلی خیلی کار کنه

من سال قبل تو کنکور زبان 1200 شدم البته 15 روز مونده ب کنکور خوندم🤦‍♀️ نه والا اسون هم نیست اسمش ر ...

خواهرزاده ی من زیاد هم سفت و سخت نمیخونه هنوز امتحانات نهاییشو نداده تو فکر کنکوره

منم دخترم رشتش ریاضیه.همینطوری مجبوری رفت ریاضی ولی هدفش زبانه اگه تقریبا تا سطح intermediate خونده ...

اره کلاس زبان رفته سه ترم دیگه میخواست دیپلمشو بگیره که ولش کرد نرفت

اره کلاس زبان رفته سه ترم دیگه میخواست دیپلمشو بگیره که ولش کرد نرفت

اینطوری که وسط راه ول کرده فایده نداره

شوخی بردار نیست واقعا باید یه اراده جدی داشته باشه چون کسایی که 80 یا 90 میزنن تخصصی رو زیاده تو کنکور

چرا نرفتین؟یعنی درصد قبولیش کمه؟چه رتبه ای خوبه به نظرتون؟

هدفم چیز دیگه ایی بود اونو فقط شرکت کردم خودمو بسنجم اخه من خیلی ساله کلاس زبان میرم

من انتخاب رشته نکردم ولی دوستم با 7000 علامه قبول شد روزانه 

خواهرزاده ی من زیاد هم سفت و سخت نمیخونه هنوز امتحانات نهاییشو نداده تو فکر کنکوره

اگر زبانش خوب باشه اره میتونه نتیجه بگیره گفتم که من 15 روز مونده ب کنکور خوندم و تونستم 1200 شم البته نرفتم

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

من سال ۸۸ کنکور زبان دادم مترجمی زبان قبول شدم، آسون نیست،مخصوصا زبان تخصصیش،من با اینکه زبانم خوب بود و دو سال موسسه ملی زبان بودم فکر کنم ۵۸ درصد زدم دقیق یادم نی

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

من دوسال کنکور زبان دادم همینجوری.قبلش کلاس هم رفتم...عمومیاش نسبت ب بقیه رشته ها یکم سخته ..زبان تخصصی هم خب برای کسی ک کلاس نرفته سخته..من سال اول رتبم شدنهصدو خورده ای ولی انتخاب رشته نکردم ولی شانس دبیری زبان رو داشتم 

من دوسال کنکور زبان دادم همینجوری.قبلش کلاس هم رفتم...عمومیاش نسبت ب بقیه رشته ها یکم سخته ..زبان تخ ...

چه خوب.خواهرزاده ی منم دبیری زبان میخواد

سلام عزیزم منم با زبان انگلیسی خیلی مشکل داشتم ولی توی گوگل در مورد روش مطالعه انگلیسی سرچ کردم و به یه سایت رسیدم که توی یه ویدئو روش مطالعه زبان رو گفته بود 

بهترین منابع زبان رو هم معرفی کرده بود. درصدم رسید به بالا70 الان یکم مشکلم توی درک مطلب هستش که دارم روی اون هم کار میکنم.

لینکش رو برات میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن

روش مطالعه انگلیسی کنکور: https://rabinedu.com/english-language-method/

روش مطالعه درک مطلب انگلیسی کنکور: https://rabinedu.com/how-to-understand-english/