2777
2789

دوستان یکم امیدواری بهم بدید. 15ماه اقدامم ولی خبری نیست. 

یکم دلداری ام بدید. 

شما هم وقتی میشنوید يکی باردار شده، واسه خودتون ناراحت میشید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال نمیشدم کلا بچه نمیخواستم ⁦هیچ درمانی نمیکردم یهو شدم هرچی بیخیال باشی بهتره☹️⁩ اصلا ناراحت نمیشدم میگفتم چه حوصله ای دارناااا 😂 الان خودم در دام افتادم خخخ 

ایشالله مامان میشی غصه نخور 💓

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
عزیزم منم ۱۷ ماهه اقدامم البته ما مشکل داریم نمیشه نیت کردم قران ختم کنم به نیت بچه دار شدن همه منتظ ...

انشا الله بحق این شبای عزیز همه کسایی که بچه میخوان دامنشون سبز بشه، اول از همه هم شما دوست عزیز

غصه نخور یه موقعی هم همه کسایی ک میشناختم عروس شدنو رفتن سر خونه زندگیشون

ولی من هنو تو عقد داشتم میپوسیدم 

نوبت توام میشه

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
مرسی عزیزم شما هم اگه مشکلی نداری فقط بیخیال باش وبهش فکر نکن زود باردار میشی ایشالا

خداروشکر نه من نه همسرم مشکلی نداریم فقط نشده تا حالا

خیلی سعی می کنم فکر نکنم بهش. هر وقت میاد سراغم فکرمو عوض می کنم ولی وقتی خبر بارداری میشنوم حالم خراب میشه

خداروشکر نه من نه همسرم مشکلی نداریم فقط نشده تا حالا خیلی سعی می کنم فکر نکنم بهش. هر وقت میاد سرا ...

منم سه ساله اقدامم پرولاکتین خونم بالاس وتیروئیدکم کار دارم انقد دلم بچه میخواد هر کی بعد من عروسی کرده بچه داره اما من نه هنوز برا منم دعا کنید امسال بچه دا بشم 

منم سه ساله اقدامم پرولاکتین خونم بالاس وتیروئیدکم کار دارم انقد دلم بچه میخواد هر کی بعد من عروسی ک ...

انشا الله. بیایید همه برای هم تو این شبا دعا کنیم