2777
2789

سلام عزیزان. می خواستم راجع به این باهاتون مشورت کنم که با توجه به شرایط فعلی مسکن و زمین بهتره چیکار کنم. 

ما دو سال هس که ازدواج کردیم خودم و همسرم کارمندیم و حقوق تقریبا ۵ تومن. مستاجریم میخوایم خونه بسازیم ولی خیلی زمین گرونه. چندتا انتخاب داریم. 

۱.طبقه بالای خونه پدرشوهرجان ی خونه ۸۵ متری بسازیم. قسمت بالای شهر

۲. ی زمین ۱۲ قصبی از ارث همسرم هست محله قدیمی شهر

۳.طلا و سکه و پس انداز و ماشینمون بفروشیم صفر شیم ی محله بهتر زمین بخریم. دوباره شروع کنیم به پس انداز تا بتونیم شروع کنیم به ساختن. 

نظر شما چیه؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حسنی که دارید اینه که هردوتاتون کار میکنید و حقوق ثابت دارید پس گزینه سوم از همه بهتره یکم سختی ...

یکم عقب نمیفتیم؟ اینجوری ی چندسالی باید مستاجر بمونیم

در جهانم همه چیز نیکوست  
خوب حسنی که دارید اینه که هردوتاتون کار میکنید و حقوق ثابت دارید پس گزینه سوم از همه بهتره یکم سختی ...

طرف همچیشو از دست بده فقط بخاطر یه زمین خالی؟؟؟!!!دیگه نه ماشین داره تازه خونه هم نداره یه زمین خالی!!!!!!!

گزینه ۱ که اصلا... شما هزینه میکنید وآخرش اون خونه دربست مال شما نیست و ته تهش هم میفته تو میراث

گزینه ۳ خوبه ولی خیلی سخته و خوب با توجه به گرونی حالا حالاها صاحبخونه نمیشید

گزینه ۲ عقلانی تره به نطر من. نهایتا چند سال دیگه میفروشین و جای بهتری میخرین.

تو زمین ارثی بسازین چیزی رو هم نفروشبن مخصوصا ماشین طلارو بفروش اشکال نداره

همسرم میگه اونجا بعدها بخوایم بفروشیم ارزش افزودش زیاد نیست. مخصوصا اگه خونه خوب بسازیم انچنان مشتری نداره. من میگم ما میسازیم زندگی کنیم حالا تا بعد خدا بزرگه. محله قدیمی بدیش اینه پیشرفتی نداره

در جهانم همه چیز نیکوست  
یکم عقب نمیفتیم؟ اینجوری ی چندسالی باید مستاجر بمونیم

خوب اگه بری بالای خونه پدر شوهرت اونا هرچقدرم خوب باشن مشکلات خودش داره. محله پایین زندگی کردنم خوب سختی زیاد داره پس گزینه سوم از همه بهتر یا اینکه کلا قید خونه ساختن بزنید و با همین مستاجری کنار بیاید

طرف همچیشو از دست بده فقط بخاطر یه زمین خالی؟؟؟!!!دیگه نه ماشین داره تازه خونه هم نداره یه زمین خالی ...

دقیقا همینطوره. ی زمین فقط ۲۶۰ میلیون. اونم محله متوسط

در جهانم همه چیز نیکوست