lonley مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 992 عنوان حاجت 247 بازدید | 29 پست سلام دوستای گلم نماز و روزه هاتون قبولمیشه برای حاجتم 5 تا صلوات بفرستید من هم براتون دعا کنم 😔دیگه خسته شدم از خودم ناامیدم 10ساله هر چی نذر و نیاز می کنم به جایی نرسیدم... ☹️😭 حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢 1399/02/12 | 16:28 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 سلام عزیزم چله زیارت عاشورای حق شناس رو بگیر جواب میده
_simge_ عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 2939 فرستادم 👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌 به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
نیلnilنیل عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 973 فرستادم عزیزم انشالله مشکلت حل میشه به حق این روزای عزیز کاربر قدیمی ام 🙃 میخوای ثابت کنم😌 ۱=عاشق عکس هستین ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌ 🚫 لایک نکن مچکر 🚫
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 ۱۰ساله الهی بمیرم حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
نیلnilنیل عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 973 سلام عزیزم چله زیارت عاشورای حق شناس رو بگیر جواب میده عزیزم میشه راهنمایی کنی چجوریه؟ کاربر قدیمی ام 🙃 میخوای ثابت کنم😌 ۱=عاشق عکس هستین ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌ 🚫 لایک نکن مچکر 🚫
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 عزیز دلم منم مثل توام اما نه به این موت طولانی حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 17805 امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره استارتر عزیز درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 عزیزم میشه راهنمایی کنی چجوریه؟ سرچ کن میاد، همه ی شرایطشو ب جا بیار، رد خور نداره توفیق میخواد خوندنش
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 سرچ کن میاد، همه ی شرایطشو ب جا بیار، رد خور نداره توفیق میخواد خوندنش شما ازش حاجت سخت گرفته بودی مثل اینکه درسته حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
سروکاج عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 4187 اسی جان برات فرستادم. قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 شما ازش حاجت سخت گرفته بودی مثل اینکه درسته آره حاجت 8 سالمو گرفتم ازشون
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 آره حاجت 8 سالمو گرفتم ازشون یاخداا اونوقت معجزه میخواست حاجتت حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏