2777
2789

بعد از شش سال ارتباطی ک قصدمون ازدواجه تازگیا متوجه شدم دوچیز شدم

یک اینکه گاهی سیگار میکشه البته خودم چندبار بحثشو پیش کشیدم و اونم سفتو سخت گفت ک از سیگارو اینجور چیزا متنفره اصلا هرموقع راجبش حرف میزدم مثه فحش ناموسی بود براش حتی بهشم گفتم ک خانوادم از اینجور چیزا متنفرن

دو اینکه عکس و فیلمای ناجور میبینه ، چندبار پیام های خودشو دوستشو دیدم ک باهم میرن تو سایتای خراب

همیشه بهم میگه زیرآبی نمیرم چون اینو قبول دارم ک از هر دستی بدی از همون دستم میگیری

بچه ها حالا چیکار کنم اصلا دلم باهاش صاف نمیشه ، نمیتونم مثه قبل باهاش حرف بزنم چون یاد اینکاراش میوفتم اونم فک میکنه من بیخودی سرد شدم و قیافه حق ب جانب میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که سیگار کسیو نمیکشه و رو مغز کسی تاثیر نمیزااره که رفتارش عوض بشه

بعدم عکس و فیلم مستهجن پسری نیست ک بگه من تاحالا تو عمرمممم ندیدم

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞

اصلا بهش اعتماد نکن

اونایی که حرفشون با عملشون نمیخونه مخصوصا سر اینکه کاملا روراست و صاف و سادن پافشاری میکنن اصلا و ابدا آدمای قابل اعتمادی نیستن به قول معروف آدمای امنی نیستن

اینکه مجرده و چیزای بد میبینه نشونه خوبی هم میتونه باشه سیگارم که فقط اراده باید داشته باشه تا ترک ...

چجوری میشه نشونه خوبی باشه؟ من دوس ندارم شریک زندگیم چشماش هرز بره

به نظر من هیچکدوم مشکل نداره. سیگارو دیگه همه گاهی میکشن. اونام که نمیکشن قلیون میکشن. در مورد فیلم و عکس خب برای مردا تا حدی طبیعیه دنبال اینچیزا باشن. البته نه حدی که بیاره جلو روت بدون خجالت  اینکارو بکنه. ولی‌پنهون کاریشو من بهیچوجه نمیتونم قبول کنم اکه از اول راستشو بگن اسمون به زمین میاد؟

چجوری میشه نشونه خوبی باشه؟ من دوس ندارم شریک زندگیم چشماش هرز بره

یعنی احتمال زیاد با کسی در رابطه نیست که فیلم بد میبینه و طبیعیه بلخره نیاز داره

I am a queen because I have a cute mad king
واقعا؟ یعنی من بیخودی دارم شلوغش میکنم؟

خیلیم داری شلوغ میکنی

این که نیازشو با دخترا رفع کنه بهتره یا با عکس و فیلم ب قول شما 

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞
اولا که سیگار کسیو نمیکشه و رو مغز کسی تاثیر نمیزااره که رفتارش عوض بشه بعدم عکس و فیلم مستهجن پسری ...

مشکل من اینکه پافشاری میکنه رو اینکه چقدر از سیگار بدش میاد حتی ناراضیه از اینکه باباش اینهمه سیگار میکشه و قلب خودشو نابود میکنه

آره اکثر پسرا میبینن ولی ایشون با اینکه میدونه من چقدر بدم میاد بازم نگاه میکنه