2777
2789

سلام.

دوستان ماه یکساله میخوایم خونمون رو بفروشیم، ولی هر چقدر گشتیم خونه بهتر از خونه ی خودمون نبود که بخریم، بنگاهیا میگفتن خونه رو نفروشید از دستتون میره و حیفه و فلان،

دیگه جریان کرونا پیش اومد و ماهم بیخیال شدیم تا هفته ی پیش من شوهرمو فرستادم گفتم برو دوباره دنبال خونه بگرد حالا یه خونه خیلییییی بهتر از مال خودمون پیدا کرده، من میگم خونه خودمون رو زیر قیمت هم که شده بفروش، مجبوربشیم وام میگیریم تا اونو بخریم تا از دست نرفته.

بنگاهیه دیروز به شوهرم گفته نترس بازار خونه دوباره داغ شده و خونه ی فروشی خیلی زیاد شده.

چرا بنظرتون؟

ربطی به کرونا داره؟

البته اینم بگم که قیمت خونه ها نسبت به پارسال دوبرابر شده.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ماهم دنبال خونه ی بزرگتر هستیم خیلی مورد هست...خیلی هم گرون شده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ی فروشی بله زیاده ولی بازار خرید و فروش راکده کسایی هم که میفروشن میخوان جای دیگه سرمایه گزار ...

اتفاقا این خونه ای هم که ما پیدا کردیم و عاشقش شدیم طرف سرمایه گذاری کرده، با یکی شریک شده و کارخونه تاسیس کردن و به شدت نیاز به پول دارن اونم میلیاردی!

یعنی دار و ندارشو داره میفروشه.

میترسم دیگه همچین موقعیتی گیرمون نیاد.

به شوهرم میگم طمع نکن و خونه رو زیر قیمت رد کن تا اونو بخریم. ولی شوهرم میگه دیگه نمیتونم بیش از این قسط بدم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
چیشد که اینقد خونه ها گرون شدن واقعا    

مصالح گرون شد

زمین گرون شد

دستمزد کارگر گرون شد

هزینه ی شهرداری و .... گرون شد

.

.

.

اتفاقا این خونه ای هم که ما پیدا کردیم و عاشقش شدیم طرف سرمایه گذاری کرده، با یکی شریک شده و کارخونه ...

بی گدار به آب نزنید ولی اگه ارزششو داره و به سختیش می ارزه یه طوری پولو جور کنید بخرید

همچین موقعیتایی رو نباید از دست داد

بی گدار به آب نزنید ولی اگه ارزششو داره و به سختیش می ارزه یه طوری پولو جور کنید بخرید همچین موقعیت ...

نمیدونم واقعا.

لطفا برامون دعا کن خونمون تو همین هفته به قیمت خوب فروش بره و اون خونه هم قسمت ما بشه.