2777
2789
عنوان

پشه های خاکستری خنگ دستشویی ...اه

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 28 پست
نه ازچاه دستشویی میان

من تو خونمون اصلا پشه ندارم گل و اینا هم ندارم

برای عید که سبزه داشتم متوجه شدم حمامم ازین ها داره سبزه رو انداختم سمپاشی کردم الان دیگه اصلاااا پشه نداره

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
من تو خونمون اصلا پشه ندارم گل و اینا هم ندارم برای عید که سبزه داشتم متوجه شدم حمامم ازین ها داره ...

اخه من همیشه فقط او دستشویی میبینمشو ،مادرشوهرم اصلا یدونه گلدونم نداره ولی همیشه تو دستشوییش داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دریچه های کوچیک هس میذارن تو سوراخ سنگ توالت 

از اونا بگیر سوراخو کیپ کن! یه طرفه هس سوسک و پشه نمیتونه بیاد بیرون دیگه

تا چن شب هم آخر شبا اسپری تار و مار بزن درو دسشویی هم ببند

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من تو خونمون اصلا پشه ندارم گل و اینا هم ندارم برای عید که سبزه داشتم متوجه شدم حمامم ازین ها داره ...

این پشه ها شکل ۵ هسن و فقط تو دسشویی 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اخه من همیشه فقط او دستشویی میبینمشو ،مادرشوهرم اصلا یدونه گلدونم نداره ولی همیشه تو دستشوییش داره

نمیدونم شاید من اشتباه کردم ولی انگار واقعا به سبزه ربط داشت چون سالهای قبل هم که سبزه نداشتم پشه نبود

البته دور سبزه نبودناااا تو حموم بودن

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
فک کنم بخاطر لوله کشی فاضلاب منطقس چون محله ما قبلا پرباغ بود الانم باغ زیاد داره پر سوسک و پشه فاضل ...

اخه ما الان دوروبرمون اصلا باغ و اینا نیست
بیشتر زمین خاکیه

خنگن فرز نیستن

اها..نفت یا گازوئیل بریز تو فاضلاب کلا میرن ماهم داشتیم از اون ریز کوچولوها

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
این پشه ها شکل ۵ هسن و فقط تو دسشویی  

مابشون میگیم پشه چادری ،بادستمال کاغذی مچاله رو‌دیوار میزدمشون دریغ از فرار اتفاقا به یادقدیم‌امروزبرا  بچم تعریف میکردم

خاطراتمونم عین آدمی زاد نیست