2777
2789
عنوان

دوراهی

104 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها حالم اصلا خوب نیس لطفا کمکم کنید

من خیلی عاشق بچه ام شوهرمم دوسداره اینم بگم ک یک ساله ازدواج کردیم و من ۲۳سالمه و همسرم ۲۹

قراربود اقدام کنیم برای بارداری شوهرم میگ صبرکن ماشین بخریم بعداقدام کنیم  یعنی یکی دوسال بعد.من خیلی دوسداشتم این ماه اقدام‌کنم حالا که شوهرم اینطوری گفته خیلی ناراحتم و ناخاسته اشکم میاد

شوهرمم ک میبینه ناراحتم میگه باشه بخاطر تواقدام میکنیم

ب نظرتون صبرکنم و ب حرف شوهرم گوش بدم‌یانه اقدام کنم

❤Put Your Trust In God❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقدام کنید من برای بچه دومم حاملم اینقدر شوهرم دست کرد ماشین بخریم خونه بخریم الان پشیمونم کاش زودتر آورده بودم اختلاف سنی کمتری داشتند تو هم هرچی زودتر بیاری بهتره ت  جوونی مادرزن یا مادر شوهر میشی انشالله رمق آدم بیشتره

اقدام کنید من برای بچه دومم حاملم اینقدر شوهرم دست کرد ماشین بخریم خونه بخریم الان پشیمونم کاش زودتر ...

منم همینوبهش گفتم.میگم اصلا شاید نتونستیم‌حالاحالاها ماشین بخریم بعدشم‌ماشینم کلی خرج داره نمیخام‌کل پس اندازمونوبدیم ب ماشین

❤Put Your Trust In God❤
منم همینوبهش گفتم.میگم اصلا شاید نتونستیم‌حالاحالاها ماشین بخریم بعدشم‌ماشینم کلی خرج داره نمیخام‌کل ...

اقدام کن بچه روزی زندگی بیشتر میکنه من اولی که حامله شدم شوهرم کار پیدا کرد کار درست حسابی و بعد به دنیا اومد ماشین خریدیم  . این دومی هم که تو راهه خودش کلی برکت داشته هنوز نیومده

اقدام کن بچه روزی زندگی بیشتر میکنه من اولی که حامله شدم شوهرم کار پیدا کرد کار درست حسابی و بعد به ...

ای جانم عزیزم خداحفظشون کنه.چ میدونم والا اصلا خیلی نگرانم ب حدی ک تپس قلبم رفته بالا

❤Put Your Trust In God❤
فدات بشم . وقتی تو فضاس  اقدام کن اون موقع مغز کارایی نداره    بعدا بگو خودت خواستی

😂😂😂🤭🤭🤭الان ک میگ توفقط ناراحت نباش چشم ازشب اقدام میکنیم میگم فقط یوقت زوری نباشه

❤Put Your Trust In God❤

عزيزم اقدام كن 

من ٨٦ ازدواج كردم  پسرم ٩٤ دنيا امد 

من با همين حرفها و فكرها   به خودم  امدم ديدم ٨ سال گذشته

تا مطين شديم و اقدام كرديم  اولي سقط شد كلي روحيه ام خراب شد  

كه خدا  بهم پسرم رو داد 

الانم ٥ سالشه دومي رو از ٢/٣ سالگيش تصميم داشتم هي باز صبر كردم فلان كارم  انجام بشه بعد 

دوباره ابان ٩٨ سقط داشتم 

مجدد تابستون ميخوام اقدام كنم 

منظورم اينه كه اقدام كن اصلا نميشه پيش بيني كرد كه قرار چه اتفاقايي بيفته 

من خيلي زود باردار ميشم هر ٣ حاملگي رو اولين ماه اقدامم باردار شدم  ولي  اصلا فكرشم نمي كردم ٢ تا سقط داشته باشم 

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰