2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقد تا جایی ک میتونین حواستون بش باشع من ی زمانی جوری بودم ک ی لحظع تنها میشدم هرکاری از دستم برمیومد یبارش دستم پراز خون ساعت 3 صبح رو پل عابر پیادع دراز کشیدم تهشم تو بیمارستان بودم هیچ ک هیچ اینارو گفتم ک حواستون واقعا بش باشع 

ای خدا چقدر خواهرتون گناه داره تا میتونین بهش محبت کنین نازشو بکشین به زورم که شده ببرینش تو جاهای شاد و پر انرژی از خبرای بد و آدمای بدتر دورش کنین همش باهاش حرف بزنین بهش کادو بدین اصلا از دستش خسته نشین نگین خستمون کردی شما خواهری خیلی میتونی تو این زمینه کمکش کنی خواهر با خواهر خیلی راحته خیلی

منم قبلا چندبارقرص خوردم افسرده بودم ازدست اون عوضی میخاستم به اطرافیانم بفهمونم که اززندگیم خستم خداروشکر توهمشون حالم خوب شد باهاش حرف بزنین بزارین دردشو بگه اون به توجه شمانیازداره شوهرش یامعتاده یاخیانت میکنه من الان طلاق گرفتم یکم بهترشدم قبلا همش میخاستم خودموبکشم خداروشکر که اون دوران طی شد والان حالام خوبه 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
منم قبلا چندبارقرص خوردم افسرده بودم ازدست اون عوضی میخاستم به اطرافیانم بفهمونم که اززندگیم خستم خد ...

ای جانم چقدر خوبه که الان حالتون خوبه انشالله همیشه خوب و خوش و خرم باشین عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792