2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس بدیه ب کسی فکر کنی ک مطمعنی هیچوقت برنمیگرده😔😭

چرا یبار نرفتی ازش بپرسی چرا اینکارو کرد؟؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

خلایق هرچه لایق.... بیخیال، اونی که رفته جاش پشت درِ ... خدا خیلی دوستت داشته که هنوز قضیه کاملا جدی نشده رفته فکرشو بکن اگه ازدواج میکردی بعد بهت خیانت میکرد چه حالی میشدی... حالا حالا ها باید تجربه کنی و پیراهن پاره کنی😅 برو آیندتو بساز جوری که همون آدم حسرت از دست دادنتو بخوره😉

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
به نظرم حداقل یک بار باید بهش پیام میدادی و می پرسیدی چرا اگر منو دوست نداشتی با احساساتم بازی کردی ...

😭😭😭😭😭راستشو بخوای فقط یبار بهش اس دادم شهاب چرا اینطوری تموم شد؟

بعدش سین کرد ولی جواب نداد 

💖💫
😭😭😭😭😭راستشو بخوای فقط یبار بهش اس دادم شهاب چرا اینطوری تموم شد؟ بعدش سین کرد ولی جواب نداد&nb ...

کاش چیزیو که نوشتم زده بودی ، حداقل شاید کمی عذاب وجدان میگرفت و ازت معذرت میخواست ، حالا هم سعی کن خودتو ناراحت نکنی ، خودت رو سرزنش نکن و فکر نکن که نباید بهش فکر کنم همین حالتو بدتر میکنه. حساسیت نشون نده ، نا خوداگاه انسان اگر بخواد چیزیو به اجبار از یاد ببره بدتر به یاد میاره ، احتمالا خواسته سرگرم شه یا حتی قصد دیگه ای داشته و دیده نمیشه ازت گذشته . 

به جای ناراحت شدن و حسرت خوردن از گذشتت درس بگیر و نذار دیگه کسی باهات بازی کنه ، هرگز هم به چنین روابطی کاملا اعتماد نکن و سعی کن همیشه یه چهارچوب مشخص و حد و مرز برای خودت داشته باشی و به کسی اجازه ندی ازش فراتر بره ؛ امیدوارم حالت بهتر شه مرجان جان. 

‍‍🖋گاهی هم به ‌خودت سر بزن !

حال ‌چشم ‌هایت را بپرس و دستی به سر و روی احساسات بکش

رو به روی ‌آینه بایست و تمام تنهایی ‌ات رامحکم در آغوش بگیر وبا صدای بلند به خودت بگو :

" تو تنها داراییِ من هستی "

بگو :

" با همه ى کاستی ‌هایِ جسمی و روحی ،تو را بی ‌بهانه ‌و عاشقانه دوست دارم  "

برای خودت وقت بگذار. با مهربانی دستت را بگیر و به هوای آزاد ببر نگذار احساسِ تنهایی کنی

نگذار كه ابرهای سیاه ،چشم هایت

را از پا دربیاورد مطمئن باش هرگز دلسوز تر از تو ، نسبت به تو پیدا نخواهد شد !

الفرد استیونس