2777
2789
عنوان

39 هفته ام دردم نمیگیره

303 بازدید | 9 پست

39 هفته و 4روز. دردم نمیگیره دو سه بار شربت زعفرون خوردم پیاده روی و نزدیکی هم داریم. میترسم دردم نگیره آمپول فشار بهم بزنن😭

❤️❤️❤️❤️

دنیای عجیبیه ، یکی مثه من ۲۰ اردیبهشت نوبت سزارین داره همش دعا میکنم تا بیستم دردم نگیره یا مشکلی پیش نیاد یکی هم مثه شما دوس داره هرچه زودتر دردش بگیره امیدوارم به خواسته ی دلت برسی و زایمان خوبی داشته باشی 🙏🤲

دنیای عجیبیه ، یکی مثه من ۲۰ اردیبهشت نوبت سزارین داره همش دعا میکنم تا بیستم دردم نگیره یا مشکلی پی ...

مرسی عزیزم. خدا نی نی تو سالم بزاره تو بغلت

اخه من طبیعی میخام میترسم دردم. نگیره امپول فشار بزنن یا سزارین کنن

❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نميدونم چيكار بايد بكني ايشالا ك زودتر ني ني جونت رضايت بده بيادددد تو بغلت

از امپول فشار هم زياد نترسسس عزيزم بري تو پروسه زايمان ديگه برات مهم نيست اتفاق هاي بعدش

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
ممنون از دلگرمی ات گلم❤️

خواهش ميكنم من شنيده بودم دختر هميشه تا اخرين هفته ميمونههه 

من دو تا پسر هام هفته ٣٨ دنيا اومدن  طبيعي

حالًا ببينيم اين دختر خانوممون كي ميخواد تشريف بياره 

ايشالا ب سلامت زايمان كني 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

منم هفته ۳۸ و ۵ روزم

دکترم ۱۲ روز پیش معاینه م کرد و دو سانت باز بودم. ولی فعلا که هنوز خبری از درد نیست. 

شنبه هم نوبت دارم. دوباره میخواد معاینه م کنه و تحریکم کنه. منم نزدیکی دارم و ورزش میکنم و پله بالا و پایین میکنم و شربت زعفرون میخورم 😐

منم هفته ۳۸ و ۵ روزم   دکترم ۱۲ روز پیش معاینه م کرد و دو سانت باز بودم. ولی فعلا که هنوز خبر ...

منم دوهفته پیش یه سانت باز بودم. نی نی ات دختره یا پسر؟ 

من تحریک نشدم. باید به دکترم فردا بگم تحریک کنه دهانه رحمم رو. 

❤️❤️❤️❤️