2777
2789
چه جوری بود مال شما حرکت میکرد دکتر رفتی شما

حرکت که دست میزاشتم قشنگ گردی مشخص بود ...مغز اعصاب رفتم گفت شکر خدا چیزی نیست ...ولی حتما برو دکتر

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مال منم سفته وجابه جا نمیشه فقط خارش داره درد نداره دکتر رفتی

مال من خارش نداره هی کوچیک میشه هی بزرگ ی بار رفته بودم دکتر بعد گفتم تو گردنمم ی چیزی هست بعد دست زد گفت چیزی نیست حالا نمیدونم دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرکت که دست میزاشتم قشنگ گردی مشخص بود ...مغز اعصاب رفتم گفت شکر خدا چیزی نیست ...ولی حتما برو دکتر

خداروشکر چیزی نبود 

من رفتم دکتر گفت چربیه خودش میره به نظرت منم مغزواعصاب برم یا داخلی 

...
چه جوری بود مال شما حرکت میکرد دکتر رفتی شما

به منم گفت چربی ...پس نگران نباش میره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یعنی با دست زدن مشخص شد ازمایش یا عکس نگرفتب

بادست زدن مشخص میشه الانم مشخص میشه خیلی بزرگ میشه بعضی وقتا اونموقع من بخاطر ی مشکل دیگ رفته بودم دکتر اما بعدش گفتم راستی گردنم اینجوریه دست زد گفت چیزی نیست اونموقع ک رفتم کوچیک شده بود ولی با دست زدن مشخص میشد

سلام عزیزم من ی غده دور گردنم دیدم امروز خیلی ترسیدم  دیدم مشکلمون عین همه مزاحج شما شدم شما خ ...

سلام عزیزم خواهش میکنم 

من خوب نشدم ولی خیلی کوچکتر شده دکترم رفتم گفت مشکلی نداره ولی اگه میخوایید میتونم برات دربیارم منم بیخیالش شدم 

...
سلام عزیزم خواهش میکنم  من خوب نشدم ولی خیلی کوچکتر شده دکترم رفتم گفت مشکلی نداره ولی اگه میخ ...

منم همین مشکل و دارم و نمیدونم چیکار کنم ولی من یکی تو سرمه یکی پشت گردنم خیلی درد هم داره 

منم همین مشکل و دارم و نمیدونم چیکار کنم ولی من یکی تو سرمه یکی پشت گردنم خیلی درد هم داره 

برو دکتر متخصص براتون تخلیه کنن اونا بش میگن لپید نگران نباشید انشالله چیزی نیست

...
بادست زدن مشخص میشه الانم مشخص میشه خیلی بزرگ میشه بعضی وقتا اونموقع من بخاطر ی مشکل دیگ رفته بودم د ...

متاسفانه منم رفتم گفتن چربیه با تشخیص غلط شاید بعضی ها چربی باشه من کیست نخاعی گردنم بود و چربی که چسبیده بودن قد نخاع گردنم متاسفانه دکترای الان خیلی دیر تشخیص میدن