2777
2789
عنوان

تبریک به من،تبریک به شما، تبریک به همه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10132 بازدید | 30 پست
بهتون خیلی تبریک میگم امیدوارم خدا بهتون سلامتی بده    

قربانت عزیزم. همچنین😘

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتتتت باشه گلم  حالا چه معلمی هستی گلم😍

قربانت عزیزم. ابتدایی

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
عبالی تدرین😦 والله مادری فقط دیدم قطع شده

اووووو این چکار میکنه هی قطع میشه😕

چوب تر را چنان كه‌خواهی پیچ / نشود خشك جز به آتش راست

مدرسه کارخانه فرهنگ  سازی  معلم بزرگترین انسان ساز  

ظریف ترین هاو دقیق ترین ها

شادترین هاو غمگین ترین ها

مجموعه ای از ایثار و رنج و لذت 

که هیچ قیمتی نمیشود روی آن گذاشت 

معلم های عزیز روزتون مبارک 

گاهی فقط خودت میفهمی ؛                                        دیگه اون آدم سابق نیستی !
چوب تر را چنان كه‌خواهی پیچ / نشود خشك جز به آتش راست مدرسه کارخانه فرهنگ  سازی  معلم بزر ...

احسنت...😍

ممنون عزیزم🌹

منم معلمم ولی هنو استخدام نشدم 

روزت مبارک🌹

مبروک عمری

هله یا حبیبتی😍

انه اتونس من اشوف عربیات اهنا