2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عکس پروفایلت رسمی باشه+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 98 پست
بدت نمیاد؟؟

نه

گاهی دوس دارم بذارم

ولی خب میبینم حق با اونم هست

بهرحال زندگی مشترک یعنی عقاید و احساسات دیگری رو بپذیری و تا جایی که بهت آسیب نمیزنه بهشون عمل کنی

خیلی برام مهم نیست که عکس بذارم یا نه

زندگیم و همسرم مهم‌تر هستن

بخند، همین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش چطوری میذاره پس🙁

هیچوقت اونو با خودت مقایسه نکن.نگو چرا تو میزاری پس منم اینکارو نکنم.اون مرده غیرت داره بش حق بده.

من ک روزی صد بار دور شوهرم میگردم.دردش بجونم بیوفته،چون دوسم دارم رومم غیرت داره

خداوند نه به قدر رویا،بلکه ب اندازه ی ایمان و اطمینان توست ک میبخشد..
هیچوقت اونو با خودت مقایسه نکن.نگو چرا تو میزاری پس منم اینکارو نکنم.اون مرده غیرت داره بش حق بده. ...

اخه اینایی که تو اینستا پیج دارن چی ؟؟شوهرای اونا غیرت ندارن؟

اخه اینایی که تو اینستا پیج دارن چی ؟؟شوهرای اونا غیرت ندارن؟

امام علی گفته حیا گوهر زنه.غیرت هم گوهر مرد.

تا وقتی غیرته مرد نباشه حیایه زن هم نیست.

دیگه خودت فکر کن ک چی گفتم.

امام علی گفته حیا گوهر زنه.غیرت هم گوهر مرد. تا وقتی غیرته مرد نباشه حیایه زن هم نیست. دیگه خودت ف ...

خودمم خوشم نمیاد واقعا

ولی یکی بگه حساس میشم نسبت به هر موضوعی

ممنونم از راهنماییت❤

خودمم خوشم نمیاد واقعا ولی یکی بگه حساس میشم نسبت به هر موضوعی ممنونم از راهنماییت❤

فدات .خوشبخت بشی ان شاءالله

جدی میگی؟؟ ضایع اس بابا😄😅

جدی میگم اصلا هم ضایع نی😐

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است