2777
2789
عنوان

لکه بینی یا بارداری خارج از رحم

206 بازدید | 10 پست

سلام

من سه ماه پیش رفتم سونو گفتن کیست دارم س ماه ال دی خوردم  دیروز سونوبودم کیستم نصفه شده 

13فروردین پریودشدم از روز 23دورم لکه بینی دارم تاالان 

فکرکردم مثل قبل ک قرص نمیخوردم25روزه پریودشدم 

ولی الان ی هفتس هنوز هیچ خبری نیس روزهای اولش قهوه ای روشن بود ولی الان تیره شده لکه بینیم

روز27دورم بی بی زدم منفی بود 

کسی تاحالا اینجوری شده؟

میشه سونو نشون نده؟

بی بی چک بارداری خارج از رحمو نشون میده یا ن؟

باید چیکارکنم؟

قرصهای ال دی رو شروع کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو از چ هفته نشون میده نسخه چز برا کیستم ال دی داد باز

نسخه بنویسع واسه بارداری خا ج از رحم ب دکترت بگو اینجوری ای 

اول بیبی بزن اگه مثبت شد برو ب دکترت بگو

ولی مثبت نشده ک ی ازمایش بارداری بده حتما

نسخه بنویسع واسه بارداری خا ج از رحم ب دکترت بگو اینجوری ای  اول بیبی بزن اگه مثبت شد برو ب دک ...

ن هیچی نگفت

روز27پری بی بی گذاشتم منفی بود برا همین میگم بی بی چک اگه حتی بارداری خارج از رحم باشه نشون نیده یا ن فردا بی بی بزارم 

ن هیچی نگفت روز27پری بی بی گذاشتم منفی بود برا همین میگم بی بی چک اگه حتی بارداری خارج از رحم باشه ...

نشون میده من بارداری خا ج از رحم داشتم 

نگران نباش شاید تاثیر قرصاس 

نشون میده من بارداری خا ج از رحم داشتم  نگران نباش شاید تاثیر قرصاس

نمیدونم خیلی استرس دارم

گفتم تا شنبه صبر کنم بعد برم ازمایشگاه فردا بیبی میزارم ببینم چی میشه

شما از کجافهمیدی چ علایمی داشتی چندهفته بودی؟

من خیلی لکههای تیره میبینم

نمیدونم خیلی استرس دارم گفتم تا شنبه صبر کنم بعد برم ازمایشگاه فردا بیبی میزارم ببینم چی میشه شما ...

من دقیق یک هفته بعد از تاخیرم بیبی زدم از همون شب لکه ببنیم شروع شد زیر شکمم خیلی خیلی سفت بود مثل ۷ماهه ها میشستم پامیشدم همین. بعدشم ک سونو هیچی نبود جز کیست بزرگ ازمایشمم بتاش تا ۵۸۰ رفت فقط 

[QUOTE=134802490]من دقیق یک هفته بعد از تاخیرم بیبی زدم از همون شب لکه ببنیم شروع شد زیر شکمم خیلی خیلی سفت بود مثل ۷ ...[/QUOT

بعد چیکارکردی؟

عمل کردی ؟بعدش چی باردارشدی؟

[QUOTE=134802490]من دقیق یک هفته بعد از تاخیرم بیبی زدم از همون شب لکه ببنیم شروع شد زیر شکمم خیلی خ ...

بخاطر کیست عمل باز شدم 

بعد از ۱سال شروع کردم ب اقدام فعلا ک خبری نشده