2777
2789

دیشب تولد 1سالگیه پسرم بود کلی خوش گذشت جای دوستان خالی باورم نمیشه 1سال گذاشت سخت بود ولی گذشت قربونش برم چقد ذوق داشت😘♥️

اینم کیک وکاپ کیک که خالش زحمتشو کشید 

اینم بگم خانما قیل اینکه قضاوت بشه ما هم قرنطینه وکرونا حالیمون هست برا همین اصلا مهمون نداشتین جشن گرفتیم فقط ما4نفر زدیم رقصیدیم عکس گرفتیم وبعد کیک وشیرینی وپخش کردیم بین همسایه ها تو آپارتمان ویادگاری شد

برا تغییر روحیمون هم لازم بود تو این اوضاع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم❤ان شاءالله همیشه کنار هم خوش باشید🌹🌹🌹

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

مبارک باشه گلم انشالا ۱۲۰ ساله شه💜💜💜

کیک رو خودت درست کردی یا از بیرون گرفتی؟؟

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔