سلام دوستان ما حالا تو دوران عقدیم و من احساس می کنم خیلی به شوهرم وابستم اونم منو خیلی دوست داره ولی اصلا بهم وابسته نیست با این که راهمون به هم نزدیکه ولی گاهی اوقات چند روز نمی یاد پیشم یا منو نمیبره اکثر اوقات من بهش پیشنهاد میدم که بیاد خونمون یا منو ببره خونه مادر شوهرم ولی وقتی میاد پیشم خیلی باهام خوبه ولی نمیدونم چرا خودش بهم پیشنهاد در کنار هم بودن رو نمیده منم دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم به نظرتون من یه مدت نگم بیاد دنبالم درست میشه؟
کارت اشتباهه دیگه بیش از حد خودتو بچسبونی لهش زده میشه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عقد واسه خانوما همینطوریه دیگه ولی واس مردا نه خیلی .رو خودت کار کن کم کم خوب میشی .خیلی آویزونش نباش که ازت گریزون بشه
هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
اصلا بنظرم کار صحیحی نیست هربار بگی شما یا بهش نشون بدی زیاد بهش وابسته ای. چون حس میکنم براش هرچقدر شخصیت قوی خودتو حفظ کنی و یه موقع هایی دور از دسترس باشی، جذاب تری.
بنظرم حداقل یک هفته هیچگونه پیشنهادی نده تا خودش قدم جلو بذاره.
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
منم زمان عقد دقیقا مثل شما بودم الان بعد ۸ سال وابستگیم بیشتر شده که کمتر نشده ،بدون شوهرم هیچ جا نمیرم ،اگه جدا بخوابیم تا صبح بیدارم ،زیاد وابسته بودن خوب نیست ،مشکلات خودشو داره ،سعی کن وابسته نشی