2777
2789
عنوان

سقط در ۱۴ هفته و ۳ روز

15268 بازدید | 59 پست

بچه ها خواهرم بی دلیل تو ۱۴ هفته و ۳ روز بچش سقط شد

سونو ۳ ماهگی همه چیزش خوب بود، هیچ مشکلی هم نداشت، شب خوابید، نصف شب با دردهای منظم بیدار شد، رفت دستشویی دید بچش افتاده به همین راحتی، صبح هم جفتش افتاد؟

بنظرتون چی میشه که بی دلیل اینجوری میشه؟

اینقدر از لحاظ روحی داغونه که میگه اصن نمیخام پیشگیری کنم و میخام دوباره از حالا اقدام کنم، براش ضرر نداره؟

افتادگی رحم و اینا نمیاره؟

خدایا امیدم فقط تویی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فعلا باید سه ماه صبر کنه بعد باردار شه بره دکتر سونو بنویسه واسش تا بفهمن همه چی دفع شده

روز شنبه سونو داره

بچه و جفت کامل افتاد

اگر سونوش هم خوب باشه، دوباره اقدام کنه ضرر داره؟

خدایا امیدم فقط تویی...
روز شنبه سونو داره بچه و جفت کامل افتاد اگر سونوش هم خوب باشه، دوباره اقدام کنه ضرر داره؟

کلا نباید فعلا اقدام کنه تا سه ماه

من قبلا دوتا سقط داشتم با فاصله ی 3تا 5ماه از سقطا باردار میشدم

من یک مامان هپارینی‌ام

حال روحیش که طبیعیه خوب نباشه.

من جنین شش هفته‌ام تقریبا همینجوری سقط شد. لکه بینی و دو روز بعد هم عین پریود اومد و رفت....  

الان هیجانیه، حتما بره متخصص زنان. ازمایش میده و یه خرده بررسی و چکاپ و این جور چیزها.

خیلی غذاهای مقوی بخوره. (من بعد همون سقطم تو نت دنبال عذاهای بعد از سقط بودم که با نی‌نی سایت آشنا شدم!) استراحت کافی هم داشته باشه. حتما دکتر بره و بپرسه از کی میتونه اقدام کنه. 

کاربری قبلیم فاطمه۳۰۰ بود. یه مامان پرانرژی که دخترم تاخیر جسمی حرکتی هست.                                        https://www.ninisite.com/user/discussion/e23e69d7-fc91-45a3-9bf6-44732c09a315/فاطمه300

یا علی 😫 اخه چرا؟

کار سنگین نکرده بود قبلش؟ 

لکه بینی نداشت؟ 

یعنی بی دلیه بی دلیل؟؟؟ 😞😞😞 

خدا بهش صبر بده 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
کلا نباید فعلا اقدام کنه تا سه ماه من قبلا دوتا سقط داشتم با فاصله ی 3تا 5ماه از سقطا باردار میشدم

جنین ها تو چند هفتگی سقط میشدن و دلیل سقطشون چی بود؟

الان باردار هستین؟

خدایا امیدم فقط تویی...
شما سقط داشتی؟ چند ماهگی؟ چندماه بعدش دوباره اقدام کردی؟

من 5 ماه پیش سقط کردم.سه ماه استراحت دادم دوماهه اقدام کردم نشده.من 10 هفتگی متوجه شدم جنینم دوهفتس رشد نکرده و ایست قلبی کرده

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
یا علی 😫 اخه چرا؟ کار سنگین نکرده بود قبلش؟  لکه بینی نداشت؟  یعنی بی دلیه بی دلیل؟؟؟ ...

بی دلیل بی دلیل...

هیچ کاری نمیکرد، دو روز بود خونه بابام بودیم و اصن کاری انجام نمیداد، شوهرش شیفت بود

لکه بینی اصن نداشت

شب ریلکس خوابید ساع ۳ بچه افتاده بود

میگه دارم سکته میکنم

براش دعا کنید، داغونه 

خدایا امیدم فقط تویی...
جنین ها تو چند هفتگی سقط میشدن و دلیل سقطشون چی بود؟ الان باردار هستین؟

بله عزیزم

من خیلی سختی دیدم جنینای من زیر 8هفته سقط میشدن چون خون بهشون نمیرسید

الان هر روز باید خودم امپول هپارین بزنم دور نافم تا بهشون خون برسه

من یک مامان هپارینی‌ام
بی دلیل بی دلیل... هیچ کاری نمیکرد، دو روز بود خونه بابام بودیم و اصن کاری انجام نمیداد، شوهرش شیفت ...

ای خداااا 

اخه چراااا😞😞😞 خیلی ناراحت شدم براش 

دعا میکنم یکم دلش اروم بشه 😔

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞