2777
2789
عنوان

سلام کمک

34 بازدید | 6 پست

سلام بچها روزه نمازاتون قبول درگاه 

بچها کسی هست متخصص پوست مو باش کلینیک ک دیر ج میده یا کلا جواب نمیده 

بچها من مشکل هورمونی کمبود ویتامین البت نه زیاد ..دارم بخاطر موهام خیلی خیلی کم پشت شده ریزشم همچنان دارم  خیلی دلم میخواد روزه بگیرم اما میترسم بجا صواب کباب شم  میتونین راحل بدین بهم !؟

شش تا تاپیک زدم نشد تاپیک یزنم ببخشید تو رو خدا جای من بودین با همچی مردی چیکار میکردین پول داره برام گوشی نمیخره چطوری حالیش کنم کلی پول داره همش میگه پس انداز کنم اصلا زورش میاد خرج کنه چیکازش کنم چطوری رامش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثرش باید داشته باشه دیگ من خستم از بس مزوتراپی این قرص اون مالیدنی مالوندم  لعنتی همچیم گرون ش ...

مزوتراپی رفتید نگفت این قرصو استفاده کنید؟والا اگه هورمونییه کارش نمیشه کرد ولی اگه به خاطر کمبود وینامین میگید این قرص عالیه