سلام دوستان من مي خوام وارد سيكل اي وي اف ميشم، لطفا هر كس تجربه اي مفيد داره ميشه به اشتراك بزاره🙏🏻🙏🏻مثلا تغذيتون چه بود قبل و بعدش،تحرك در چه حد داشتين و .....هر چي كه مي تونه كمك كنه
عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره شنيدم بعضيا استراحت مطلق بودن ،ولي تحقيق كردم ديدم نوشته كه بايد تحرك داشتين تا گردش خون به رحم ...
من پله هم رفتم واسه من بیشتر قصور پزشکی بود . مرکز ابن سینامیرفتم بعد اینکه باردار شدم منو پذیرش نکردن . رفتم دکترای بیرون داروهامو غیر اصولی کم و زیاد کرد خیر ندیده .
من شعبه کرج میرفتم گفتن کلینیک بارداری نداریم دیگه نیا اینجا . دکتر دیگه ام خیر سرش معروف بود . متفورمینمو قطع کرد یهویی بجای آمپول پروژسترونگفت شیاف بزن اونم روزی یکی به هر کی بگی میخنده . یدونم امپول داد که همه میگفتن مگه سقط مکرر داشتی که اینو داد بهت . نمیدونم قسمت منم این دکتر احمق بود