2777
2789

سلام دوستان من مي خوام  وارد سيكل اي وي اف ميشم، لطفا هر كس تجربه اي مفيد داره ميشه به  اشتراك بزاره🙏🏻🙏🏻مثلا تغذيتون چه بود قبل و بعدش،تحرك در چه حد داشتين و .....هر چي كه مي تونه كمك كنه

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترها میگن دوهفته اول استراحت نسبی ولی فقط استراحت مطلق

اره شنيدم بعضيا استراحت مطلق بودن ،ولي تحقيق كردم ديدم نوشته كه بايد تحرك داشتين تا گردش خون به رحم بهتر انجام بشه،

عزيزم شما انجام دادي؟ا

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻

گلم برو تو گروه اناتورک خیلی خوبه همه ای وی افی هستن ...میتونی سوالاتو بپرسی

بارداری با میکروانجکشن سال ۹۴

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
پله حتی یک دونه تاکید میکنم حتی یکی نرو  فقط هم دراز کشیده باش

ببخشيد دستشويي و نماز چيكار كنم؟☹️

اره شنيدم بعضيا استراحت مطلق بودن ،ولي تحقيق كردم ديدم نوشته كه بايد تحرك داشتين تا گردش خون به رحم ...

من پله هم رفتم واسه من بیشتر قصور پزشکی بود . مرکز ابن سینامیرفتم بعد اینکه باردار شدم منو پذیرش نکردن . رفتم دکترای بیرون داروهامو غیر اصولی کم و زیاد کرد خیر ندیده . 

من هیچ کار خاصی نکردم یعنی عادیه عادی بودم مثبت شدم . ولی هفته 7 سقط شد نمیدونم دیگه چرا . 

اا علتش نگفتن؟انشالله به حق همين ماه عزيز به زودي قسمت بشه كه چشم انتظاري خيليي بده

من پله هم رفتم واسه من بیشتر قصور پزشکی بود . مرکز ابن سینامیرفتم بعد اینکه باردار شدم منو پذیرش نکر ...

خاك تو سرشون كنم،چرا بعدش قبولت نكردن؟

توضیح دادم عزیزم .خیلی ممنون بابت دعای خیرت . ان شاء الله واسه شما همه چی خوب پیش بره 

ممنون عزيزم، دعا كن انشالله خوب پيش بره،البته اگر اين كرونا بزازه

خاك تو سرشون كنم،چرا بعدش قبولت نكردن؟

من شعبه کرج میرفتم گفتن کلینیک بارداری نداریم دیگه نیا اینجا . دکتر دیگه ام خیر سرش معروف بود . متفورمینمو قطع کرد یهویی بجای آمپول پروژسترونگفت شیاف بزن اونم روزی یکی به هر کی بگی میخنده . یدونم امپول داد که همه میگفتن مگه سقط مکرر داشتی که اینو داد بهت . نمیدونم قسمت منم این دکتر احمق بود