2777
2789

سلام دوستان من دخترم یکسالشه اما غذا خوب نمیخوره خیلی وابسته به شیره باید خیلی گرسنه بشه که چیزی بخوره وزن گیریشم کم شده صبح ها صبحانه نمیخوره کلا خیلی بد غذاس داره ضعیف میشه لطفا کمکم کنید چیکار کنم چی درست کنم که خوب بشه شما به بچه هاتون چی میدین

دختر منم خیلی چیزا رو نمیخورد ولی سوپ که میکس میکردم خوب میخورد،البته یه مدت رفلاکس داشت یه‌ماه هیییچی نخورد.م طمئن شو مشکلی نداره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم خیلی چیزا رو نمیخورد ولی سوپ که میکس میکردم خوب میخورد،البته یه مدت رفلاکس داشت یه‌ماه هییی ...

خب الان که تباید دیگه میکس کنم غذا رو میتونه بجوه هفتا دندون داره ولی نمیخوره سوپم بهش میدم با هزار دوز و کلک میخوره میخواد خودش بخوره ظرفو میگیره میریزه میپاشه یکم میخوره اونجوریم که نمیشه همه هی میگن بهش نمیرسی داره ضعیف میشه جوش میزنم من میرسم ولی بدغذاس

ای خاهر مشکل منم همینه لب به هیچی نمیزنه الانتوی ۱۱ماهه...داره ضعیف میشه.فقط یکم ماست میخوره.میگن بخ ...

خداکنه واسه دندون باشه دختر من از چهار ماهگی داره دندون در میاره هفتا شده انقدر بدخور شده دیوونم کرده  همه میگن ضعیفه که وزنش خوبه ولی ریزمیزس ولی خودمم میترسم از الان بد تر بشه لاغر بشه و دیگه کلا بچه بد غذایی بشه

خب الان که تباید دیگه میکس کنم غذا رو میتونه بجوه هفتا دندون داره ولی نمیخوره سوپم بهش میدم با هزار ...

دختر منم دندون داره ولی میکس شده رو بهتر میخوره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️