2777
2789
عنوان

دوستان چه قرصی برای جوش صورت خوبه

235 بازدید | 20 پست

من چند سال جوش میزنم،کیست هم خیلی درمان انجام دادم ولی کامل خوب نمیشم،نمیدونم چیکار کنم   شما دارویی استفاده کردین خیلی خوب باشه؟

به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده      

من یه ماه راکوتان خوردم پشیمون شدم بهتره با دکتر مشورت کنی به نتیجه ای نمی رسی اینجا

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از طب سنتی کمک بگیر طبعت گرمه یا سرده یه سری از ویزکی هاتو بگو که مربوط به بدنته شاید تونستم ک ...

طبعم گرمه،شبا پام داغ میشه،شیرینی جات و گرمی میخورم بیشتر جوش میزنم،از یه طرفم ماه قبل بیست روز دیرتر پریود شدم،هورمونامم شاید بهم ریخته،حجامتم کردم زیاد فایده نداشت برام

به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده      
حجامت یا زالو رفتی؟

حجامت رفتم،زالو میخوام شنبه برم

روغن شنبلیله خوبه 

بخورمش یا بزنم رو جوشام؟

طبعم گرمه،شبا پام داغ میشه،شیرینی جات و گرمی میخورم بیشتر جوش میزنم،از یه طرفم ماه قبل بیست روز دیرت ...

؟

ببین حجامت اصول داره برا هردردی یه جای مخصوص شما زیر چانه زالو بنداز یا حجامت کن جواب میگیری نصف جوشات هم به خاطر گرمی کبدته عرق کاسنی استفاده کن

؟ ببین حجامت اصول داره برا هردردی یه جای مخصوص شما زیر چانه زالو بنداز یا حجامت کن جواب میگیری نصف ...

باشه مرسی،شنبه میرم میگم انجام میده برام،از یه طرفم دوستندارم همش سردی بخورم