2777
2789

سلام مامانيا پسرم دوماهشه شوهرم قبول نميکنه ک ختنه کنيم کسي تجربه داره ک دير ختنه کرده باشن؟؟؟

از تجربه هاتون بگيد ممنونم😘😘😘

و خدایی که ب شدت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا تا چیزی حالیش نیست ببرینش پسر دایی من بزرگ شده بود دیگه نمیدونم کی ترسونده بودش از ختنه که دودولتو میبرنو از این حرفا به ی مکافات ختنش کردن هر چی زودتر بهتر 

ميگه زوده داداشم باهاش صحبت کرد راضي نشد حتي با خنده داداشم گفت يه روز نباشي خودمون ميبريم ختنش ميکن ...

براش توضیح بده که بزرگتر بشه بیشتر دردش میاد تا ختنه هم نشه میگن مسلمان نی البته من شنیدم 

ميگه زوده داداشم باهاش صحبت کرد راضي نشد حتي با خنده داداشم گفت يه روز نباشي خودمون ميبريم ختنش ميکن ...

دقیقا شوهر خواهر منم میگفت زوده و اصلا،ایقد خواهرم بهش گیر داد و اصرار کرد و گفت هر چی دیرتر سختتر که راضی شد ببره نشون دکتر بده،دکترم گفت همین الان ختته کنین،شما هم بگو هر چی دکتر بگه اول بریم دکتر اگر اجازه داد انجام بدیم اکر گفت زوده انجام ندیم