2777
2789
عنوان

اَه دیوانه شدم!..

125 بازدید | 7 پست

بچه ها من بالای موهام نزدیک به ریشه چربه ولی  پایین موهام خشکه و وز داره خیلی نازک شده موخوره گرفته..  

یه کرم مو و سرم مو خوب بهم معرفی میکنید؟!...  ..مرسی 😙

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 

من شامپو درخشان کننده و حالت دهنده کلیر مخصوص بانوان میزنم

بعدحمام به موهام سرم موی آرگان میزنم

شب قبل حموم هم چهار تا روغن(نارگیل.بادام تلخ.کرچک.سیاه دانه)رو باهم قاطی کردم میزنم فرداش میرم حموم 

موخوره هاتم تا اونجا که امکان داره بشین بگیرشون تو بیکاریات 

تنهایی تان را با کسے قسمت کنیــد کہ...سال ها بعد،شمارا همینگونہ کہ هستید دوستــ بدارد...با موی سپیدتان،شیار زیر چشمتان،و لرزش دست و دلتان...💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم روغن کرچک و سیاه دانه و بادام تلخ و نارگیل هستش

تنهایی تان را با کسے قسمت کنیــد کہ...سال ها بعد،شمارا همینگونہ کہ هستید دوستــ بدارد...با موی سپیدتان،شیار زیر چشمتان،و لرزش دست و دلتان...💞
مری مهربون زحمتت شد عسک گرفتی . فدااات😚😍

خواهش میکنم خانومی😘🌷