نه صدا دارن نه بلد بود انگلیسی صحبت کنه.فقط اندامشون رو به رخ کشیدن.خیلی هم تو یوتیوب بازدید خورد
گاهی عاشق ها از خودشان می پرسند راه رسیدن به محبوب کدام است؟آنها نمی دانند همین که عاشق محبوبشان شده اند دیگر رسیده اند.عاشق رسیده است و خود هیچ نمی داند.
باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐 توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم #حمایت_از _پوکر_فیسان دُدربختیاری😎💪 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی! خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️