2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره دکتر عمومی بگه که براش بنویسه؟ من اطلاعی ندارم😣

ب دکتر خودت بگو براش بنویسه.خودت ک میری دکتر زنان دفترچه آقاتو بردار بده بهش بگو ی ازمایش اسپرمم اگه میشه برا شوهرم بنویسید.بعدم برید ازمایشگاه و نتیجه شو ببرید پیش ی اورولوژیست

ب دکتر خودت بگو براش بنویسه.خودت ک میری دکتر زنان دفترچه آقاتو بردار بده بهش بگو ی ازمایش اسپرمم اگه ...

ممنون عزیزدلم ...چشم همینکار میکنم .مگه نتیجه رو دوباره نباید نشون دکتر خودم بدم ؟

معبودم شکرت 💝
ممنون عزیزدلم ...چشم همینکار میکنم .مگه نتیجه رو دوباره نباید نشون دکتر خودم بدم ؟

نشون اونم بدی ی چیزایی میدونه اره.اگه خوب باشه ک هیچ اگه ببینه خوب نیس میفرسته پیش اورولوژیست.میگه ببرید نشون اون بدید.برا منم دقیقا همین شد.جواب رو نشون دکتر خودم دادم گفت بله تعداد اسپرمش کمه.برید پیش اورو اون دارو مینویسه و....

نشون اونم بدی ی چیزایی میدونه اره.اگه خوب باشه ک هیچ اگه ببینه خوب نیس میفرسته پیش اورولوژیست.میگه ب ...

آهاا.. مرسی عزیزم که با حوصله جوابمو میدی 

ان شاءا... که بزودی مامان بشی🌸

معبودم شکرت 💝
آها پس پیش همبن دکتری که میرم میگم بنویسه. شما پیاز درمانی کردی آخه من خیلی تعریفش شنیدم...ولی نمید ...

سلام گلم شما تیکر بارداری زدین بسلامتی ،  خواستم بدونم شما با پیاز درمانی باردار شدین؟ اگه اره چندوقت بعد از پیازدرمانی باردار شدین ممنون میشم جواب بدید

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
سلام گلم شما تیکر بارداری زدین بسلامتی ،  خواستم بدونم شما با پیاز درمانی باردار شدین؟ اگه اره ...

سلام عزیزمم ممنون سلامتی باشی

نه پیاز درمانی انجام ندادم ...

فقط یه کار انجام دادم نمیدونم اثر اون بود یا نه

من اخر پریودم خیلی لک بینی داشتم

بعد از پریودم ۳روز پشت سر هم عنبرنسا دود کردم 

یه دامن پوشیدم روش وایسادم چند دقه

بعدشم رفتم دوش گرفتم ...

امتحانش ضرری نداره...

ان شاءا... کع بزودی زود نی نی ناز بیاد توی دلت

معبودم شکرت 💝
سلام عزیزمم ممنون سلامتی باشی نه پیاز درمانی انجام ندادم ... فقط یه کار انجام دادم نمیدونم اثر اون ...

اها گلم ممنون ان شاالله نی نیتو سالم و سلامت به دنیا بیاری واسه ماهم دعا کن عزیزم

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
اها گلم ممنون ان شاالله نی نیتو سالم و سلامت به دنیا بیاری واسه ماهم دعا کن عزیزم

ان شاءا.. عزیزم من هنوز صدای قلبشو نشنیدم خیلی استرس دارم...

چشم حتما برات صلوات فرستادم .توهم برای من دعا کن که از فکر و استرس در بیام.

معبودم شکرت 💝