2777
2789
عنوان

پول گرفتن ازشوهر کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 45 پست
میگم که خودش ککلی خریدمیکنه من نذاشته تنهابرم ازخونه بیرون

منم همه خرج وکارت دست آقای همسر هست.چیزی بخام کارتشو میبرم .اما بهش گفتم یارانه هارو بده ب من.البته یه پسر هم دارم.قبول کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اززمستون۹۵ازدواج کردم همیشه خودش برام میخره هیشوخت بهم پول نداده

پس مطمعن باش هیچ وقت بهت نمیده منم شوهرم خودش بهم پول نمیداد منم اوایل روم نشد بهش بگم بعدا بهش گفتم ماهانه ۲۰۰ هزار بهم بده گفت یه قرونم نمیدم بهت

پس مطمعن باش هیچ وقت بهت نمیده منم شوهرم خودش بهم پول نمیداد منم اوایل روم نشد بهش بگم بعدا بهش گفتم ...

توچی گفتی چرانمیده بهت

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
دوتاکارت دارم هردوش خالی خاک توسرم

خیلی تمیز بهش اس بده بگو لطفا روزی اینقدر به من پول بده دیدم خودت حواست نیست گفتم خودم بگم بهت خرید دارم اینم شماره کارتم ************* با تشکر همسرت😋😋😋😋✋

نه

وا خوب باهاش صحبت کن شاید دلیل اصلی اینکه بهت خرجی نمیده همین باشه چون الان شوهرت میگه منکه نمیذارم تنهایی بیرون بره پس نیازی به پول نداره 

زندگی کوتاه است به همدیگر خوبی کنیم 😊
توچی گفتی چرانمیده بهت

من بدعادتش کردم اوایل ۵ سال دوست بودیم اصلا از پول حرف نزدم عقد کردیم از پول و خرجی حرف نزدم اونم خسییس و از خدا خواسته هیچی نمیداد ازدواج کردیم کلی قسط و اینا داشت روم نشد بگم بعده بچه ازش پول خولستم دیگه پررو شده بود و بدعادت گفت نمیدم که نمیدم

باهاش صحبت کن آروم با لحن‌ خوب    بچه داری ؟ مثلان بگو‌زشت نیس بچم شاید یه چیزی خواس ت خیابون من پول نداشته باشم بخرم. بگو‌ شاید خودمم مثلا نوار بهداشتی یهو لازمم شد تو خونه نبودی باید صبر کنم تو بیای بخری. یه جوری متقاعدش کن. بعد دیگه کم کم واسش عادی کن  

نه میده مثلا سالی یه دونه مانتو اونم با خودش میرم پول دستم نمیده مثلا تو خیابون یه چیزی دیدم بخرم وض ...

سالی یه دونه مانتو فقط!!!!!!!!پولشو چیکار میکنه شاید پس انداز میکنه ک  خونه یا ماشینی بخرین ؟!