2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من شوهرمو خیلییییی دوست دارم اما کتک خوردم نمیخوام از دستش بدمممممممممممممممممم البته پس هم زدم اما بغل گوشم زخمه باگردنمم گرفت فشار داد بازانو زد تو استخون دستم 

بچه ها من شوهرمو خیلییییی دوست دارم اما کتک خوردم نمیخوام از دستش بدمممممممممممممممممم البته پس هم ز ...

وا مگه وحشیه چشه دیونست؟

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈

خوبی تو؟ چته؟ چرا اینقدر دنبال جلب توجهی؟

هر چقدر بیشتر دیوونه بازی دربیاری بیشتر باید بترسی که ولت کنه! تازه کسی که قبل عقد کتک میزنه بره بهتره.بعدشم والا من بودم کسی رو که این بلاهارو سر خودش میاره نمیگرفتم چون فردا باهر دعوا و بحثی میخای رگ بزنی لابد

پاشو خودتو جمع کن! خودتو دوست داشته باش و اینقدر آویزون نشو و نشون نده که از نبودش میترسی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
خوبی تو؟ چته؟ چرا اینقدر دنبال جلب توجهی؟ هر چقدر بیشتر دیوونه بازی دربیاری بیشتر باید بترسی که ولت ...

من خوب نیستم ارز یک سال باترس روزمو میگذرونم میدونی تو هامیدونی چقد سخته که از بس گریه کنی اگه یکسال پیش اومده بودم نی نی سایت و عکسمو گذاشته بودم کف میکردی اما الان زیر چشمم سیاه شده صورتم لکه شده

من خوب نیستم ارز یک سال باترس روزمو میگذرونم میدونی تو هامیدونی چقد سخته که از بس گریه کنی اگه یکسال ...

خب جدا شو خواهرم.سر چی دعواتون شد حالا

نه وحشی نیست مثلا تا ی مدتی بینمون دعوا نبود اما امروز چون از صبح گوشی دستم بود میگفت دوس پسر پیدا ک ...

وا باور کن این یه مشکلی داره به نظرم یه ذره فک کن.چند سالته

تو که میگی عقد نیستی! پس چه شوهری؟ یک ساله و بدون عقد اینقدر داغونی وای به حال بعدش

بازم میگم اول خودتو دوست داشته باش بعد یکی دیگه رو

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b