2777
2789

دکتر طب سنتی رفتم.

برای تنبلی تخمدان گفته یه شب درمیون بادکش تخمدان انجام بدن با دستگاه

الان دو هفته ست دارم انجام میدم. کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بله من انجام دادم 

البته من بخاطر اینکه رحم سرد بود انجام میدادم ی روز درمیون ب مدت چهل روز گرمی هم زیاد میخورم مثل عسل و سیاهدانه باهم 

همون ماه با یه اقدام الکی حامله شدم بعد ۷سال انتظار 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
مگه تخمدان باد داره،منم تنبلی دارم،میشه توضیح بدی

نه عزیزم بادکش برای همه جا هست

بادکش کمر شکم پشت ساق پا

برای درمان بیماریه

لیوان میذارن روی پوست با دستگاه هوای داخلش رو تخلیه میکنن

یه سبک درمانیه به روش سنتی

حتما حتما حتما ادامه بده 

بادکش گرم عالیه حتما گرم باشه ها 

خون رسانی رو توی رحمت زیاد می‌کنه 

ببین برو یه روغن سیاهدانه بخر قبل و بعد بادکش موضع رو چرب کن 

تمام عفونت هات برطرف میشه کیست اگه داری می‌ره 

رحمت گرم میشه و سریع همون ماه حامله میشی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چجوریه؟قرص اینا چی میخوری ؟ منم تنبلی دارم قرص دوفاستون دادبهم نگف چند ماه بخورم شما میخوردی این قر ...

نه من متفورمین داد بهم سه ماه خوردم فایده ای نداشت حالا دارم بادکش انجام میدم دو هفته ست

میشه بگی چه مدت انجام میدادی؟ با شعله یا با دستگاه؟

با دستگاه

چهل روز انجام دادم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

اینایی ک گفتم درصورتیکه همسرت سالم باشه اسپرمش خوب باشه 

من اینهمه مدت انتظار کشیدم فهمیدم رحمم سرد بوده 

بله من انجام دادم  البته من بخاطر اینکه رحم سرد بود انجام میدادم ی روز درمیون ب مدت چهل روز گر ...

وای حدیث جان امیدوارم کردی

دقیقا منم رحمم سردی

سردیا رو حذف کردم از از غذاهام همش طبع غذاهایی که میپزم گرمه

دعا کن منم نتیجه بگیرم

کوچولوت دنیا اومده؟

بعد از چهل روز اقدام کردی یا تو همون حین؟

با دستگاه چهل روز انجام دادم

با دستگاه ب هیچچچچچ وجه ب درد نمیخوره 

فقط بادکش گرم 

با پنبه الکی و استکان

کار شما توی خونه نیس 

حتما باید بری اینجاهایی ک بادکش و حجامت میکنن